Koulutukset /

Tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT)

Tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT)

Tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT)

Keudan tutkintotarjonnasta löydät sopivan tutkinnon tieto- ja viestintätekniikan alan työtehtävissä tarvittavaan osaamiseen.  

Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat asiakaspalveluhenkisyys, järjestelmällisyys ja loogisuus sekä tietynlainen tarkkuus ja huolellisuus. Tieto- ja viestintätekniikan mahdollisuuksien soveltaminen asiakkaiden tarpeisiin on edellytyksenä alan tehtävissä toimimiseen. Työssä kehittyminen edellyttää alan seuraamista. Myös englannin kielen osaaminen voi olla hyödyksi, jota alalla käytetään paljon. 

Alan opiskelijat työllistyvät usein tieto- ja viestintätekniikan palvelu-, asiantuntija- tai tukipalvelutehtäviin niin alan yrityksissä kuin niitä tukevissa organisaatioissa. Tehtävät ovat monipuolisia, ja siirtyminen työtehtävästä toiseen mahdollista. Myös yrittäjyys on tällä alalla yleistä. 

Lue lisätietoja: Tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT) -ala ammatillisessa koulutuksessa - Opintopolku 

Koulutustyyppi:

Toimipiste:

Ei enempää ladattavaa
Hei, valitsemillasi suodatuksilla ei löytynyt yhtään koulutusta. Valitse uusia suodatuksia, jotta löytäsit itsellesi sopivan koulutuksen. Jos tarvitset apua valinnassa, ota yhteyttä Keudan Hakeutumispalveluihin.