Tietoa Kerava-salista

Keravan kaupungin ja Keudan yhteistyössä ylläpitämässä Kerava-salissa tapahtuu ympäri vuoden. Salin tapahtumat löydät Keuda-talon etusivulta.

Tervetuloa Kerava-saliin!

Esteettömyys

Kerava-salin pääovelle ja ala-aulaan on esteetön kulku. Pääovi on automaattisesti avautuva.
Inva-pysäköintipaikat (2 kpl) sijaitsevat Keuda-talon parkkihallissa, Keskikatu 3a.

Sisätiloissa on esteetön kulkumahdollisuus, toiseen kerrokseen pääsee hissillä.

Kerava-salin katsomossa on neljä pyörätuolipaikkaa. Paikat sijaitsevat salin ylätasanteella.
Salissa on myös induktiosilmukka kuulorajoitteisille. Induktiosilmukan toimivuus paranee siirryttäessä katsomon keskiosasta kohti sivukäytäviä.

Liikkumisesteisten käyttöön soveltuvat WC-tilat sijaitsevat pääaulassa sekä toisessa kerroksessa Aimo-aulan yhteydessä.

Lipunmyynti ja aulapalvelut

Liput Kerava-salin tapahtumiin

Tilaisuuksien ovilipunmyynti tapahtuu Keuda-talon sisääntuloaulassa, ja avautuu pääsääntöisesti tuntia ennen tilaisuuden alkua. Ovilipunmyynnistä vastaa Keuda-talossa kulloisenkin tilaisuuden järjestestäjä.

Keuda-talon Kahvila Breikki on ticketmaster.fi valtuutettu myyntipiste, josta saa liput kaikkiin ticket master -palvelussa myynnissä oleviin tapahtumiin.

Vaatesäilytys

Vaatesäilytyspalvelusta Keuda-talossa vastaa Keravan mieslaulajat. Käteisellä maksettava palvelumaksu on 2 € aikuiselta ja 1 € lapselta.

Väliaikatarjoilun tilaaminen saavuttuasi taloon

Lippu hallussa ja takki naulassa? Suosittelemme tilaamaan väliaikatarjoilun ylälämpiössä sijaitsevasta Aimo -baarista, mikäli et ole tilannut sitä ennakkoon  verkkokauppamme kautta.

Tervetuloa Kerava-saliin

Salin ovet avataan pääsääntöisesti 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Mikäli tilaisuudessa on väliaika, soi ravintolatiloissa väliaikakello 5 minuuttia, 3 minuuttia ja minuuttia ennen väliajan päättymistä.

Keuda-talo

Jaa sivu

Tulosta sivu