< Takaisin tutkintoihin

Merkonomi

Liiketalousala, aikuiskoulutus

Hakulomake avoinna ympäri vuoden, tarkemmat koulutusten aloitusajankohdat löydät alta.

Hakulomake

Tietoa hakemisesta ja opiskelusta

Koulutus alkaa

12.12.2017 Nurmijärvi Lopentie, oppisopimus

13.12.2017 Kerava Keskikatu, näyttötutkintokoulutus

Seuraava koulutus alkaa syyskuussa 2018

Kesto

Henkilökohtaisen opetussuunnitelman mukaan 1,5 - 2 vuotta.

Hinta

Koulutus on maksuton.

 

Näyttötutkinto suoritetaan alan työtehtävissä työpaikassa tai työssäoppimis(harjoittelu)paikassa

 

Opiskelu koostuu lähiopetuspäivistä, joita on keskimäärin 2 – 4 päivää kuukaudessa, ohjatusta etäopiskelusta sekä työssä oppimisesta. Opiskelussa hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä. Jokaiselle tutkinnon suorittajalle laaditaan henkilökohtainen ohjelma, joka sisältää suunnitelman tutkinnon suorittamisesta, valmistavasta koulutuksesta sekä näiden sisällöistä ja aikatauluista.

Alan työssäoppimispaikka on edellytys tutkinnon suorittamiselle.

Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena

Kielitaitovaatimukset

Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat kutsun kielikokeeseen (kielitaitovaatimus B2.1). 

Pääsy-/soveltuvuuskokeet

Koulutukseen hakevilla ei ole pääsykoetta.

Kustannukset

Opetus ja ruokailu ovat perustutkintoa suorittavalle maksuttomia. Opiskelija maksaa itse opiskelumateriaalin ja opintokäynnit.

Hakemuslomakkeen viimeisellä sivulla kysytään maksajatietoja maksullisia koulutuksia varten- valitse tähän "Hakija". Muita kenttiä ei tällöin tarvitse täyttää.

Koulutuspaikkakunnat

Näyttötutkintoon johtavaa merkonomikoulutusta järjestetään Keravan Keskikadun toimipisteessä sekä Nurmijärven toimipisteessä. Opetussuunnitelmaperusteista merkonomikoulutusta on Nurmijärvellä, Sipoossa sekä Keravan Keskikadulla.

 

Saat vahvistuksen hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

 

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi

Miksi merkonomiksi?

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi, on monipuolinen ja työmarkkinoilla arvostettu ammatillinen perustutkinto. Näyttötutkintona tutkinnon voi suorittaa Keudassa joko asiakaspalvelun ja myynnin tai talous- ja toimistopalvelujen osaamisalalla.

Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisalan suorittaminen antaa hyvät valmiudet toimia erilaisissa asiakaspalvelun, myynnin ja markkinointiviestinnän tehtävissä. Talous- ja toimistopalvelujen osaamisalan suorittanut osaa toimia erilaisissa toimistotehtävissä ja hoitaa jotain talouspalvelujen osa-aluetta.

Tutkinnon muodostuminen

Kaikille yhteinen tutkinnon osa on Asiakaspalvelu. Talous- ja toimistopalvelujen osaamisalalla on lisäksi kaikille yhteinen Talouspalvelut tutkinnon osa.

Vaihtoehtoisista ja valinnaisista tutkinnon osista kootaan jokaiselle henkilökohtainen tutkintopolku. Näin tutkinnon voi rakentaa eri alojen ja erilaisten työtehtävien tarpeisiin. Tutkinnon osat on esitelty oheisessa kaaviossa

Yhteyshenkilöt

Kouluttaja
Liiketalouden ala

Irmeli Nuotiomaa

040 174 5437

Opinto-ohjaaja
Ohjaus- ja opiskelijahuoltopalvelut

Kulttuuri- ja media-ala
Uutiskatu 2, 00240 Helsinki
ja
Palvelualat
Sibeliuksenväylä 55 A, 04400 Järvenpää
sekä
Keskikatu 3 A, 04200 Kerava

Johanna Leinonen

040 174 5508

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia koulutuksia