ykkosvalinta fb kansi3

Hakijalle

Katso Ykkösvalinnat juuri nyt keuda.fi/ykkosvalinta! Järjestämme ammatillista koulutusta kaikenikäisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita. Kaikissa opiskelijaksi hakemiseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Keudan hakupalveluun. Hakupalvelut puh. 040 174 5579, hakupalvelut@keuda.fi. Huomaa myös chat-palvelu, joka on ajoittain näkyvissä nettisivuilla. Chat-palvelun ollessa suljettuna, voit jättää kysymyksesi, johon vastaamme sähköpostitse/puhelimitse niin pian kuin mahdollista.Tule tutustumaan Keudaan! Katso avoimet ovet ja koulutusinfot täältä.

Peruskoulun tai lukion käynyt: hae Keudaan!

Nuorten koulutukseen haetaan pääsääntöisesti valtakunnallisen yhteishaun kautta helmi-maaliskuussa www.opintopolku.fi. Yhteishaun jälkeen järjestetään lisähakuja niihin koulutuksiin, jossa on vielä vapaita paikkoja yhteishaun tulosten julkistamisen jälkeen. Nuoret, jotka eivät voi hakea yhteishaussa (mm. jo tutkinnon suorittaneet tai ylioppilaat, joille ei löydy sopivaa yo-pohjaista koulutusta tai hakijat jo käynnissä oleviin opintoihin), voivat hakea Keudan jatkuvassa haussa.

VALMA-koulutus Keudassa:

Peruskoulutuksen jälkeisestä valmistavasta koulutuksesta (VALMA) voit lukea lisää TÄÄLTÄ!

Kysy hakemisesta Keudaan yhteisestä hakupalvelustamme puh. 040 174 5579 tai hakupalvelut@keuda.fi.


Aikuinen: hae Keudaan!

Aikuisten tutkintoon johtaviin koulutuksiin hakeudutaan hakemalla suoraan kyseiseen koulutukseen. Tutkintoon johtavissa koulutuksissa jokaisen koulutuksen kohdalla on hakulomake ko. koulutukseen. 

Koulutuksien hakuajat löytyvät koulutustiedoista. Osaan koulutuksista on jatkuva haku.

Jos olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta, lisätietoja löydät oppisopimuksen sivuilta.

 

  • Mietityttääkö ammantivalinta? Arveluttaako, miten tulevat opinnot sujuvat ja otetaanko tarpeesi huomioon? Keudassa saat tarvitsemasi tuen jo ennen opiskelemaan hakeutumista ja kaikissa opintojen vaiheissa.

  • Kiinnostavatko kansainväliset tehtävät ja haaveiletko opintojaksosta ulkomailla? Keudassa sinulla on mahdollisuus tehdä haaveistasi totta.

  • Keudan kaikissa opinnoissa tuetaan yrittäjyyttä ja yritteliäisyyttä monin eri keinoin.

  • Nykyisillä työkaluilla kaikki opiskelu ei ole enää ajasta ja paikasta riippuvaista. Vaikka kokkaamaan oppii vain kokkaamalla, ovat verkko-oppimisen välineet kaikille Keudan opiskelijoille oiva oppimisen tuki.

  • Oletko kilpailuhenkinen? Haluatko kehittää osaamistasi kilpailemalla ammattialallasi Suomessa ja ulkomailla? Ammattitaitokilpailut ovat myös oiva tapa verkostoitua.