Toimipistekohtaiset infot ja tutustumispäivät

Tervetuloa tutustumaan Keudaan

Järjestämme pitkin vuotta erilaisia tapahtumia, jolloin voit tulla tutustumaan Keudaan. Toimipistekohtaisissa koulutusinfoissa, tutustumispäivissä ja pajapäivissä pääset tutustumaan juuri sinua kiinnostavaan toimipisteeseen tai koulutukseen. Saat täsmätietoa opiskelusta ja uravaihtoehdoista eri aloilla.

Koulutusinfot

Koulutusinfot ovat yleisinfoja ammatillisesta koulutuksesta. Koulutusinfoissa kerrotaan opiskelusta sekä valitsemasi toimipisteen koulutustarjonnasta. Katso alta toimipistekohtaiset tiedot ja ilmoittaudu mukaan!

Tutustumis- ja pajapäivät

Tutustumis- ja pajapäivissä pääset tutustumaan valitsemasi koulutusalan opintoihin tarkemmin. Katso alta toimipisteiden tiedot ja ilmoittaudu mukaan! Voit osallistua yhteen tai useampaan päivään oman kiinnostuksesi mukaan.

Koulutusinfot

Yhteinen info ja tutustumiskierros toimialoille.

Pajapäivät

Koulutusinfot

Aamupäivällä saat yleisinfoa ammatillisesta koulutuksesta ja kurkistuksen koulutusten oppimisympäristöihin opinto-ohjaajan johdolla. Iltapäivän ajaksi sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan tarkemmin tietyn koulutusalan opiskeluun. 

Koulutusinfot

Koulutusinfossa kerrotaan kuvallisen ilmaisun osaamisalan opinnoista ja eri opintopoluista.  Pekka Halosen akatemiassa tarjotaan graafisen suunnittelun, kuvataiteen ja valokuvauksen opintoja.  Lopuksi kierros oppimisympäristöissä.