Mikä tutkintotyyppi sopisi sinulle?

Perustutkinto

Opiskele itsellesi ammatti suorittamalla perustutkinto! Kuka tahansa voi hakeutua suorittamaan perustutkintoa millä tahansa pohjakoulutuksella.

Keudassa on mahdollista yhdistää lukio-opinnot kaikkiin ammatillisiin perustutkintoihimme. Lisätietoa kaksoistutkinnosta löytyy opiskelija-sivuilta.

Ammattitutkinto

Ammattitutkinto sopii sinulle, jos sinulla on alan perustutkinto tai riittävästi kokemusta alalta. Ammattitutkinnon opiskelijana saat työelämän tarpeiden mukaisesti kohdennettua ammattitaitoa, joka on perustutkintoa syvällisempää tai kohdistuu rajatumpiin työtehtäviin.

Erikoisammattitutkinto

Erikoisammattitutkinto sopii sinulle, jos sinulla on jo pidempi kokemus alalta. Erikoisammattitutkinnossa syvennät työtehtävien hallintaa alan vaativimpiin työtehtäviin.

Tutkinnon osa

Opiskelemalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden eli tutkinnon osan, voit hankkia juuri sitä osaamista, joka sinulta puuttuu. Tutkinnon osa voi olla avain työllistymiseen, uusiin tehtäviin siirtymiseen tai työssä kehittymiseen. Tarjolla on valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, joiden lisäksi voit hakeutua suorittamaan tutkinnon osaa omien tarpeittesi mukaan mistä tahansa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta. Pääset tutustumaan tutkintokohtaiseen opintotarjontaan tutkinnon sivuilla.