ykkosvalinta nettisis jatkuva

Nuorten koulutus

Hanki Keudasta ammatillinen tutkinto tai tule ensin valmistavaan koulutukseen. Jatkuva haku on käynnissä koko ajan. Kaikissa opiskelijaksi hakemiseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Keudan hakupalveluun. Hakupalvelut puh. 040 174 5579, hakupalvelut@keuda.fi.

Opiskelu Keudassa

Keudan tavoitteena on leipoa kaikista opiskelijoistaan todellisia työelämän taitajia. Meillä opiskelu on yksilöllistä ja joustavaa. Käytä hyväksesi kansainvälisyys ja verkko-opiskelun mahdollisuudet.

  • Jatkuvassa haussa voivat hakea ne, joilla on aikaisempi ammatillinen perustutkinto, muu perusopetuksen jälkeen suoritettu ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto. Jatkuvassa haussa voivat hakea myös ne lukion suorittaneet, joille ei löydy sopivaa ylioppilaspohjaista koulutusta yhteishaussa.

  • Keudassa opiskellessasi et jää yksin, vaan tukenasi on koko henkilökunta opettajista opinto-ohjaajiin ja kuraattoreista opintosihteereihin.

  • Keudassa opiskeleva voi yhdistää opintoihinsa lukion kursseja tai suorittaa vaikka koko lukion oppimäärän ja ylioppilastutkinnon.

  • Onko sinulla tiedossasi työpaikka, jossa voisit opiskella käytännönläheisesti ammattiin? Se on mahdollista myös nuorelle! Nyt uutuutena oppisopimuksen ennakkojakso sinulle, joka haluat rauhassa miettiä tätä mahdollisuutta.

  • Tällainen on lukuvuosi Keudan nuorten koulutuksessa.

  • Keudan opiskelijana saat opintoihisi ja oppilaitoksen toimintaan liittyvää tietoa KeudaKermitistä.

Apua ammatinvalintaan? Kysy meiltä.

Ota yhteyttä, neuvomme sinua mielellämme! Päivystämme ajoittain myös näiden sivujen chat-palvelussa.