FB taustakuva coverphoto lippu

Ajankohtaista

 

Oppisopimusviikko – Ensimmäistä kertaa Suomessa, myös Keuda on mukana

Valtakunnallista Oppisopimusviikkoa vietetään 9.­–13.10.2017. Työn ja oppilaitosopiskelun yhdistävää oppisopimuskoulusta juhlistetaan verkko- ja paikallistapahtumissa ympäri Suomen. Tapahtumista monet ovat kaikille avoimia. Vuosittain oppisopimuksella opiskelee noin 50 000 ihmistä ja määrän toivotaan kasvavan entisestään. Siksi oppisopimuskoulutuksen mahdollisuuksista halutaan kertoa oman teemaviikon avulla.

Oppisopimusviikossa on mukana koulutuksenjärjestäjät ympäri Suomen ja viikon virallisena suojelijana toimii opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Yhteistyökumppaneina ovat mm. Opetus- ja kulttuuriministeriö, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT sekä Suomen Yrittäjät. Oppisopimusviikkoa viettämään ovat tervetulleita ihan kaikki! Tervetuloa mukaan! 

Keuda osallistuu Oppisopimusviikkoon seuraavilla tapahtumilla:

suomen suurimmat oppisinfot

Keudan Voima & kumppanuusfoorumi & info leffateatterihengessä

Keudan Voima opastaa työnhakuun Oppisopimusviikolla tiistaina 10.10.2017 klo 12-15
Voima auttaa opiskelijoita ja työnantajia löytämään toisensa. Annamme opiskelijoille uraohjausta läpi opintojen ja kuuntelemme työnantajien tarpeita. Astu sisään Keuda-talon alakerran yrittäjyystilaan ja kysy Oppisopimusviikon Nuorten-päivän speciaalissa mitä vain oppisopimuksesta. Miten työpaikan voi oikein saada ja mitä se käytännössä vaatii? Me kerromme. Osoite: Keuda-talo, Keskikatu 3, Kerava. Lisäksi Keudan kumppanuusfoorumissa keskiviikkona 11.10. palkitaan vuoden oppisopimusopiskelija, työpaikkakouluttaja sekä työantaja.

Oppisopimusinfo leffateatterihengessä
Tule kuulemaan ja keskustelemaan oppisopimuksen mahdollisuuksista. Osallistujien kesken arvotaan 5 kahden hengen leffalippupakettia ja Oppisopimusviikolla infon tarjoilutkin on
leffahenkiset. Olitpa nykyinen Keudan opiskelija, työnantaja, yrittäjä, töissä tai työttömänä, tule saamaan lisätietoa oppisopimuskoulutuksesta. Jos onni osuu kohdalle, nappaa myös leffaliput!Aika: ke 11.10 klo 15-16, Paikka: Keuda-talo, 1krs., Keskikatu 3, Kerava

Tule mukaan Oppisopimusviikkoon somessa!
Ilmoittaudu osallistujaksi Oppisopimusviikkoon Facebookissa, tapahtumassa Oppisopimusviikko 2017, niin saat lisätietoa viikon tapahtumista. Seuraa Facebook-yhteisöä Oppisopimus.fi saadaksesi ajantasaista tietoa oppisopimuksesta. Myös sivulta www.oppisopimus.fi/oppisopimusviikko löydät tietoa.

Oppisopimus.fi:tä voi seurata myös Instagramissa, YouTubessa, Twitterissä ja Pinterestissä.  

Kysyttävää Oppisopimusviikosta? Lähetä mailia osoitteeseen opsodiil(at)gmail.com tai laita viestiä Facebookin Oppisopimus.fi-yhteisön kautta.