alasivun paakuva info opiskelijat6

Ota meihin yhteyttä!

Oppisopimustarinat

Keudan oppisopimuskoulutuksella on saatu aikaiseksi monta menestyksekästä tarinaa. Yrittäjiä, unelmiensa ammatin löytäneitä ja tavoitteensa saavuttaneita ammattilaisia. Tässä muutaman oppisopimusopiskelijan kokemuksia työstä ja opiskelusta.

 


Stina Girs valmistui  puutarhuriksi

Stina työskenteli Kukkakauppa Peikonkämmenessä Järvenpäässä ja suoritti tietopuolisen koulutuksen Keuda Mäntsälässä.

stina pieni


Varmuutta sähköiseen markkinointiin

Anu Ek Design suunnittelee ja valmistaa uniikkikoruja, joita myydään oman verkkokaupan lisäksi lukuisissa jälleenmyyntiliikkeissä. Korujen lisäksi yrityksen valikoimiin kuuluvat yksilölliset yritys- ja liikelahjat. Lue Anun oppisopimustarina.


Oppisopimusopiskelijana oppisopimuskeskuksessa

Keudan oppisopimuskeskuksessa päätettiin vuonna 2009, että suutarin lapsella on kengät, ja palkattiin Virginia Puma toimistoon ihka oikeaksi oppisopimusopiskelijaksi. Lue Virginian oppisopimustarina. 


Elämä hallintaan kiekkouran jälkeen

Tommi Tervo on tuttu nimi monelle jääkiekon ystävälle. Hän aloitti pelaamisen 5-vuotiaana ja vietti seuraavat yli 20 vuotta enimmäkseen jäällä. Kun kiekkoura reilu vuosi sitten päättyi, oli elämässä onneksi paljon muuta sisältöä.  Lue Tommin oppisopimustarina. 


Kultaseppämestariksi

Keravalainen Janne Ehrukainen koki armeija-aikana ammatillisen heräämisen ja päätti ryhtyä kultasepäksi. Alalle kouluttauduttuaan ja kymmenisen vuotta työskenneltyään hän täydensi osaamistaan oppisopimuskoulutuksena suorittamalla kultaseppämestarin erikoisammattitutkinnon. Lue Jannen oppisopimustarina. 


Lisää osaamista kiinteistövälitysalan ammattilaiselle

Uusien asioiden ja alojen opiskelu on aina ollut yksi punaisista langoista keravalaisen Pirjo Laitilan elämässä. Kiinteistövälitysalan ammattitutkinnon hän suoritti oppisopimuskoulutuksena. Lue Pirjon oppisopimustarina. 


Kiinteistöhuolto Toivasessa: Yungista tehdään kunnon ammattimies!

Kun Keravalla viime talvena satoi oikein roppakaupalla lunta, oli Kiinteistöhuolto Toivasella oppisopimusta suorittava Yung Ksor heti aamuvarhaisella valmis kinosten selättämiseen. Lue Yungin oppisopimustarina. 

 

Lisää opiskelijoiden oppisopimustarinoita sinulla Oppisopimus.fi