Yhteishaku

Yhteishaun 2022 tulokset

Yhteishaussa opiskelemaan valitut 2022  -sivulta löydät tiedot opiskelemaan valituista sekä opintojen aloituksesta.

Kaikille opiskelupaikan saaneille ja heidän huoltajilleen lähetetään sähköpostilla valintakirje ja tietoa alkaviin opintoihin liittyen.

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Opetushallitus lähettää opiskelemaan valituille sähköpostin yhteishaussa annettuun osoitteeseen. Viestissä on ohjeet opiskelupaikan vastaanottamiseen. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan annettuun määräpäivään mennessä.

Voinko vielä tulla valituksi varasijalta?

Paikat joita ei ole otettu vastaan määräpäivään mennessä, täytetään varasijoilta. Varasijoilta kesän aikana nousevat hakijat saavat viestin sekä Opetushallitukselta että Keudasta.

Entä jos en saanut paikkaa yhteishaussa?

Mikäli et tullut valituksi yhteishaussa, voit hakea Keudaan jatkuvassa haussa. Haku tapahtuu Keudan nettisivujen kautta. Löydät hakulomakkeen sinua kiinnostavan tutkinnon sivulta.

Yhteishaku 2023

Seuraava toisen asteen yhteishaku on helmi-maaliskuussa 2023. Haku aukeaa Opintopolkuun. Ammatillisen koulutuksen yhteishaussa hakevat ne, jotka ovat valmistumassa peruskoulusta. Lisäksi yhteishaussa voivat hakea ne, jotka eivät ole perusopetuksen jälkeen suorittaneet ammatillista tutkintoa, lukion oppimäärää tai korkeakoulututkintoa. Jos et kuulu yhteishaun kohderyhmään, hae Keudaan jatkuvassa haussa.

Yhteishaussa on tarjolla lähes 30 Keudan perustutkintoa, joiden eri osaamisalat ja yksilölliset polut avaavat uusia mahdollisuuksia tulevaisuuteen, olitpa sitten päättämässä peruskoulua tai suorittanut Valma tai Tuva-koulutuksen peruskoulun jälkeen. Keudalla on yhteensä kymmenen toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Yhteishaussa voi hakea myös Keudan Tuva-koulutukseen ja Opistovuoteen oppivelvollisille.

Kysy lisää hakemisesta!

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

hakeutumispalvelut@keuda.fi

Jaa sivu

Tulosta sivu