Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Nainen heittaa lehtia ilmaan Keuda

Loppuvuoden koulutusäkkilähdöt!

Nyt on sopiva hetki kehittää osaamista ja suunnitella tulevaisuutta

Keuda tarjoaa koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi alueen yrittäjille, lomautetuille ja työttömille mahdollisuuksia kehittää osaamistaan ja taitojaan lyhyiden tietoiskujen sekä koulutuksien kautta.

Olemme koonneet sinulle tarjottimen, josta voit valita juuri tähän hetkeen sopivat koulutukset. Tarjontamme päivittyy sitä mukaan kun toteutusajankohdat varmistuvat.

Käynnissä olevat haut työvoimakoulutuksiin löydät täältä (mm. lähihoitajan, kylmäasentajan ja lastenohjaajan opintoja sekä puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, ravintola- ja catering-ala ja tekstiili- ja muotiala).  

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (AT)
Uuden esimiehen tai esimiestehtäviin siirtymässä olevan henkilön eLAT-verkkototeutus, jossa webinaareja ja tallenteita, opettajan etäohjausta sekä itsenäistä opiskelua työn ohessa.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (EAT)
Hiljattain asiantuntijasta esimieheksi siirtyneen henkilön eJET-verkkototeutus, jossa webinaareja ja tallenteita, opettajan etäohjausta sekä itsenäistä opiskelua työn ohessa.

Työpaikkaohjaajakoulutus
Tässä valmennuksessa vahvistat omia taitojasi opiskelijan ohjaajana ja tapaat muita työpaikkaohjaajia. Tarjolla joko kokonaan verkossa toteutettava koulutus, jolloin osallistut koulutukseen sinulle sopivaan aikaan verkossa, tai yhden päivän lähikoulutuspäivä marraskuussa.

Yrittäjän ammattitutkinto
Koulutus toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Voit suorittaa myös vain tutkinnon osan esim. yritystoiminnan käynnistäminen.

Kansanopistomme tarjonta

Teemallinen kuvataiteen linja, kansanopisto (Hakuaika 19.10.2020 - 27.11.2020, koulutuksen ajankohta 25.1.2021 - 14.5.2021)  

 

Tarjoamme yrityksille myös Muutosturvaa

Katso lisätiedot ja kysy lisää: 
Anne Vuorinen, johtaja, yritys- ja elinvoimapalvelut, 
050 415 0974, anne.vuorinen@keuda.fi

 

Etkö löytänyt sinulle sopivaa koulutusta? 

Jatkuva haku kaikkiin koulutuksiimme on käynnissä koko ajan, voit tutustua niihin vaikka heti Koulutustarjonnassamme. Käsittelemme hakemuksia normaalisti, mutta huomiomme aloituksessa ja opetusjärjestelyissä vallitsevan poikkeustilanteen.