Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

liiketalous2

Kehitä liiketoiminnan osaamistasi

Keuda tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kehittyä liiketalouden alalla ja yrittäjänä. Olitpa sitten aloittamassa uraasi tai edennyt johtamis- ja esimiestehtäviin, meiltä löydät tilanteeseesi sopivan koulutuksen. Valittavanasi on useita eri tasoisia tutkintoja ja voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia.

Koulutuksiimme on jatkuva haku!

Liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi)

Monipuolinen ja työmarkkinoilla arvostettu ammatillinen perustutkinto.

Tutustu koulutukseen ja sen eri painotuksiin.

Liiketoiminnen ammattitutkinto

Tutkinnon suorittaminen parantaa mahdollisuuksiasi vastuullisempiin tehtäviin liiketoiminnassa. Tutkinto sopii esimerkiksi jatkotutkinnoksi liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneille.

Tutustu koulutukseen ja sen eri painotuksiin.

Aloituspäivä 28.1.2020

Osaamista yrittäjälle

Yrittäjän ammattitutkinto

Koulutukseen voivat osallistua yritystoimintaa harkitsevat tai yrittäjänä jo toimivat henkilöt. Tutustu koulutukseen ja hae.

Paranna yrityksen some- ja verkkonäkyvyyttä myynnin vauhdittamiseksi

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti yrittäjän oppisopimuksena. Opettelet taitoja ja käytät niitä oman yrityksen näkyvyyden ja myynnin parantamiseksi. Käytännön tekemisellä osoitat osaamisesi kahdessa tutkinnon osassa ja saat näistä todistuksen. Tutustu koulutukseen ja hae mukaan.

Esimiestyö ja johtaminen

Toimitko johtamis- ja kehittämistehtävissä? `Tule vahvistamaan esimies- ja johtamistaitojasi. Tutkinnon suorittaminen antaa käytännölliset työvälineet toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen omassa organisaatiossasi. Tutustu johtamis- ja esimieskoulutuksiin.

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi