Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

liiketalous2

Kehitä liiketoiminnan osaamistasi

Keuda tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kehittyä liiketalouden ja hallinnon tehtävissä ja yrittäjänä. Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto eri tasoisista ja pituisista koulutuksistamme ja kehitä osaamistasi esimerkiksi myynnissä, digimarkkinoinnissa, tai talousasioissa. Opiskele työn ohessa ja suorita yksittäisiä tutkinnon osia tai kokonaisen tutkinnon. 

Koulutuksiimme on jatkuva haku! 


 

Liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi)

Monipuolinen ja työmarkkinoilla arvostettu ammatillinen perustutkinto. Voit opiskella ja suorittaa tutkinnon myös työn ohessa monimuotokoulutuksena 

Tutustu koulutukseen ja sen eri painotuksiin.


 

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kehitä osaamistasi opiskelemalla ja paranna mahdollisuuksiasi vastuullisempiin tehtäviin suorittamalla tutkinto. Voit myös keskittyä osaamisesi kehittämiseen täsmäkoulutuksessa yhden tutkinnon osan verran.  

Tutustu koulutukseen ja sen eri painotuksiin.

Aloituspäivä 8.9.2020

”Käteen jäi hyviä keskusteluja, ajatuksia sekä lennokkaita ideoita, joita pitää vielä muokata formaattiin sopivaksi. Hyvä kokonaisuusKaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus olla aikuisoppilas. Kiitän.”  A. Lavikainen, varaosamyynti ja -markkinointi. 


 

Osaamista yrittäjälle

Paranna yrityksen tavoitteellista some- ja verkkonäkyvyyttä

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti yrittäjän oppisopimuksena. Opettelet taitoja ja käytät niitä oman yrityksen näkyvyyden ja myynnin parantamiseksi. Käytännön tekemisellä osoitat osaamisesi kahdessa tutkinnon osassa ja saat näistä todistuksen. Tutustu koulutukseen ja hae mukaan.

Seuraava aloitus lokakuussa 2020.

Yrittäjän ammattitutkinto

Koulutukseen voivat osallistua yritystoimintaa harkitsevat tai yrittäjänä jo toimivat henkilöt. Tutustu koulutukseen ja hae.

Yksinyrittäjäakatemia

Uudenmaan Yrittäjien ja Keudan toteuttamassa Yksinyrittäjäakatemiassa pääset yrittäjänä kehittämään liiketoimintaasi digitaalisesti, muiden yrittäjien kanssa samalla verkostoituen. Tutustu koulutukseen ja hae.


 

Esimiestyö ja johtaminen

Toimitko johtamis- ja kehittämistehtävissä? `Tule vahvistamaan esimies- ja johtamistaitojasi. Tutkinnon suorittaminen antaa käytännölliset työvälineet toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen omassa organisaatiossasi. Tutustu johtamis- ja esimieskoulutuksiin.

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi