Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

liiketalous2

Kehitä liiketoiminnan osaamistasi

Keuda tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kehittyä liiketalouden ja hallinnon tehtävissä ja yrittäjänä. Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto eri tasoisista ja pituisista koulutuksistamme ja kehitä osaamistasi esimerkiksi myynnissä, digimarkkinoinnissa, tai talousasioissa. Opiskele työn ohessa ja suorita yksittäisiä tutkinnon osia tai kokonaisen tutkinnon. 

Koulutuksiimme on jatkuva haku! 


 

brooke cagle uHVRvDr7pg unsplash 1Liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi)

Monipuolinen ja työmarkkinoilla arvostettu ammatillinen perustutkinto. Voit opiskella ja suorittaa tutkinnon myös työn ohessa monimuotokoulutuksena 

Tutustu koulutukseen ja sen eri painotuksiin.


 

blake barlow w bfWQjdG6Q unsplashLiiketoiminnan ammattitutkinto

Kehitä osaamistasi opiskelemalla ja paranna mahdollisuuksiasi vastuullisempiin tehtäviin suorittamalla tutkinto. Voit myös keskittyä osaamisesi kehittämiseen täsmäkoulutuksessa yhden tutkinnon osan verran.  

Tutustu koulutukseen ja sen eri painotuksiin.

Aloituspäivä 8.9.2020

”Käteen jäi hyviä keskusteluja, ajatuksia sekä lennokkaita ideoita, joita pitää vielä muokata formaattiin sopivaksi. Hyvä kokonaisuusKaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus olla aikuisoppilas. Kiitän.”  A. Lavikainen, varaosamyynti ja -markkinointi. 


 

josh rose qWBoBpeOxjo unsplashOsaamista yrittäjälle

Paranna yrityksen tavoitteellista some- ja verkkonäkyvyyttä

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti yrittäjän oppisopimuksena. Opettelet taitoja ja käytät niitä oman yrityksen näkyvyyden ja myynnin parantamiseksi. Käytännön tekemisellä osoitat osaamisesi kahdessa tutkinnon osassa ja saat näistä todistuksen. Tutustu koulutukseen ja hae mukaan.

 

 

 

neonbrand y 6rqStQBYQ unsplashYrittäjän ammattitutkinto

Koulutukseen voivat osallistua yritystoimintaa harkitsevat tai yrittäjänä jo toimivat henkilöt. Tutustu koulutukseen ja hae.

 

 

 

  

 

Nimetoen suunn.malli 3Yksinyrittäjäakatemia

Uudenmaan Yrittäjien ja Keudan toteuttamassa Yksinyrittäjäakatemiassa pääset yrittäjänä kehittämään liiketoimintaasi digitaalisesti, muiden yrittäjien kanssa samalla verkostoituen. Tutustu koulutukseen ja hae.


 

amy hirschi frDwhQc9Stk unsplashEsimiestyö ja johtaminen

Toimitko johtamis- ja kehittämistehtävissä? `Tule vahvistamaan esimies- ja johtamistaitojasi. Tutkinnon suorittaminen antaa käytännölliset työvälineet toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen omassa organisaatiossasi. Tutustu johtamis- ja esimieskoulutuksiin.

Yhteyshenkilöt

Opettaja
T1 keskikatu

Irmeli Nuotiomaa

040 174 5437

Opettaja
T1 keskikatu

Kari Tiitola

050 415 1460

Opettaja
T1 keskikatu

Mervi Valtonen

050 430 8206

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi