liiketalous2

Liiketaloudesta ammatti?

 Keuda tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kehittyä liiketalouden alalla.

Näkemyksellinen myyjä ja asiakkuuksien hoitaja

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Haluatko kehittyä tuloksekkaaksi ja näkemykselliseksi liiketoimintaa edistäväksi myyjäksi? Tai kehittyä asiakaspalvelijasta aktiiviseksi asiakkuuksien hoitajaksi ja myynnin edistäjäksi?

Käytännönläheinen myynnin ja asiakkuuksien hoidon koulutus, joka tähtää liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan, suorittamiseen. Painopiste on btob-myynnissä ja asiakkuuksien hoidossa mutta koulutus sopii myös vaativaa kuluttajamyyntiä tekeville.

Kysy lisää irmeli.nuotiomaa@keuda.fi, puh. 040 174 5437
________________


Ratkaisumyynti tutkinnon osa

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Ratkaisumyynti, tutkinnon osa

Liiketalouden ammattitutkinto (klikkaa tästä hakulomakkeeseen)

Oletko jo jonkin aikaa toiminut  myyjänä mutta haluat syventää osaamistasi ja trimmata ratkaisumyynnin taitojasi? Voit osallistua vain ”Ratkaisumyynti” koulutukseen ja suorittaa kyseisen tutkinnon osan. Koulutus alkaa syyskuussa 2019.

HUOM! Laita hakulomakkeen lisätietoja-kenttään ”vain Ratkaisumyynti” -tutkinnon osa.
________________

Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen osaaja

Liiketoiminnan ammattitutkinto 

Haluatko kehittyä kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen ammattilaiseksi? Tai kehittyä kirjanpitäjästä asiakkaiden monipuoliseksi neuvonantajaksi ja sparraajaksi?

Käytännönläheinen kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen koulutus, joka tähtää liiketoiminnan ammattitutkinnon, taloushallinnon osaamisalan, suorittamiseen. Painopiste on kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen käytännön hoidossa, digitalisaation tuomissa muutoksissa, lisäarvon tuottamisessa asiakkaille ja proaktiivisessa toiminnassa asiakkaan sisäisenä neuvonantajana.

Kysy lisää sirkka.makela@keuda.fi, puh. 040 174 5617

________________

Tilinpäätöksen ja verotuksen osaaja

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Haluatko kehittää tilinpäätös- ja vero-osaamistasi?

Painopisteenä on pienten ja keskisuurten yritysten tilinpäätösten laatiminen voimassa olevaa kansallista lainsäädäntöä noudattaen sekä eri yhtiömuotojen verotettavan tulon laskeminen. Lisäksi paneudutaan käytännönläheiseen tapaan tulkita tilinpäätöstä ja siitä laskettuja tunnuslukuja eri sidosryhmille.

Liiketalouden ammattitutkinto (klikkaa tästä hakulomakkeeseen)

Kysy lisää sirkka.makela@keuda.fi, puh. 040 174 5617

________________

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Jatkuva haku

Monipuolinen ja työmarkkinoilla arvostettu ammatillinen perustutkinto. Voit suunnata esimerkiksi myynnin, markkinoinnin, kaupan, talouden, hallinnon, tapahtumatuotannon tai henkilöstöhallinnon tehtäviin. Merkonomin työ vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta liiketoimintaan, valmiutta asiakaskohtaamisiin vaihtelevissa tilanteissa sekä ryhmätyötaitoja. Taloushallinnon tehtävät edellyttävät tarkkuutta ja kiinnostusta numeroista.

________________

Liiketalouden ammattitutkinto

Jatkuva haku

Tutkinnon suorittaminen parantaa mahdollisuuksiasi pyrkiä vastuullisempiin tehtäviin liiketoiminnassa. Tutkinto sopii esimerkiksi jatkotutkinnoksi liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneille. Tutkinnon suorittamiseen riittää kolme oikein valittua tutkinnon osaa eli yleissivistäviä tai muita yleisluontoisia opintoja ei tarvita. Voit suuntautua työtehtäviesi antamissa rajoissa ja kiinnostuksesi mukaan johonkin kolmesta osaamisalasta: liiketoiminnan palvelut, myynti ja markkinointiviestintä, taloushallinto.

Kysy lisää tiimivastaava Kari Tiitolalta puh. 050 415 1460, kari.tiitola@keuda.fi

________________

Onko yrittäjyys sinun juttusi?

Yrittäjän ammattitutkinto on sinua varten. Koulutukseen voivat osallistua yritystoimintaa harkitsevat tai yrittäjänä jo toimivat henkilöt.

Kysy lisää: Virpi Koivisto puh. 040 174 5491, virpi.koivisto@keuda.fi

________________

Onko tavoitteenasi kehittyä esimiestyössä ja johtamisessa?

Tutustu alan kouluksiin Keudassa!

Kysy lisää: Outi Purovesi 040 174 4423, outi.purovesi@keuda.fi

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi