Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kehität ja syvennät osaamistasi valitsemallasi osa-alueella ja suoritat liiketoiminnan ammattitutkinnon tai osan siitä työn ohessa. Työtehtäviesi tulee olla valitsemasi osaamisalan ja tutkinnon osien mukaisia sekä sinulla on jo perusosaamista tutkinnon osien aihealueista 

Kysy lisää:

HAE koulutukseen jatkuvassa haussa: Liiketoiminnan ammattitutkinto

Alla esimerkkejä koulutuksen painotuksista.


 

Asiakkuudet, myynti ja markkinointiviestintä 

Paranna ammattitaitoasi ja pätevöidy Myynnin ja markkinointiviestinnän tai Liiketoiminnan palveluiden osaamisalalla suorittamalla koko tutkinto.

Esimerkiksi yritysmyyntiin ja asiakkuuksien hoitamiseen painottuva koulutuspolku parantaa asiakasymmärrystä, vuorovaikutus- ja myyntitaitoja, tavoitteellisuutta, suunnitelmallisuutta ja ajanhallintaa.

 • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen 30 osp
 • Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteutus 60 osp
 • Ratkaisumyynti 60 osp

Kysy lisää irmeli.nuotiomaa@keuda.fi, puh. 040 174 5437

"Kaikin puolin olen ollut todella tyytyväinen. Myyntikoulutuksesta ja mentorilta olen saanut apuja yrityksen kannattavuuslaskelmiin, työssäjaksamiseen/ajankäyttöön, esityksen valmistamiseen & esittelyyn, tarjouslaskentaan, neuvottelutaktiikoihin, lisämyyntiin ja lisäksi monen monta pienempää vinkkiä erilaisiin tilanteisiin henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa toimimiseen."
Velkku Majanen, yrittäjä, e-ville.com


 

Taloushallinto

Palkkahallinnon asiantuntija

Palkanlaskentaan painottuva koulutus pätevöittää sinut palkkahallinnon asiantuntijaksi. Opit toimimaan palkkahallintoon liittyvissä neuvonta- ja ohjaustehtävissä mm. työehtosopimuksiin ja vuosilomalakiin liittyen. Koulutus antaa sinulle päivitetyt tiedot palkanlaskentaan ja tarvittavien viranomaisilmoitusten hoitamiseen. Saat myös todistuksen ammattitaidostasi suorittamalla liiketoiminnan ammattitutkinnon, taloushallinnon osaamisalan.

Esimerkkipolku:

 • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp
 • Palkanlaskenta, 60 osp
 • Asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu, 60 osp TAI
  Taloushallinnon neuvontapalveluiden hoitaminen, 60 osp

Tästä koko tutkinnon hakulomakkeelle.

Jos olet kiinnostunut palkanlaskennan koulutuksesta, mutta sinulla ei ole alan työkokemusta, suosittelemme palkanlaskennan osatutkintoa liiketoiminnan perustutkinnosta, 30 osp.
Tästä perustutkinnon hakulomakkeelle.

Voit olla myös yhteydessä mervi.valtonen@keuda.fi, mikäli haluat keskustella tarkemmin eri vaihtoehdoista oman osaamisesi kehittämiseen.

 

Kirjanpidon asiantuntija 

Kirjanpito- ja tilinpäätösosaamiseen painottuva koulutus pätevöittää sinut kirjanpidon asiantuntijaksi. Opit toimimaan kirjanpitoon liittyvissä neuvonta ja ohjaustehtävissä ja pääset kehittämään konsultoivaa osaamistasi. Koulutus antaa sinulle päivitetyt tiedot kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen erityistilanteisiin, tilinpäätöksen laatimiseen sekä tarvittavien viranomaisilmoitusten hoitamiseen. Saat todistuksen ammattitaidostasi suorittamalla liiketoiminnan ammattitutkinnon, taloushallinnon osaamisalan.

Esimerkkipolku:

 • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp
 • Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen, 60 osp
 • Taloushallinnon neuvontapalveluiden hoitaminen, 60 osp TAI
  Tilinpäätös ja verotus, 60 osp.

Tästä koko tutkinnon hakulomakkeelle.

Jos olet kiinnostunut kirjanpidon koulutuksesta, mutta sinulla ei ole alan työkokemusta, suosittelemme kirjanpidon osatutkintoa liiketoiminnan perustutkinnosta, 30 osp. Tästä perustutkinnon hakulomakkeelle.

Voit olla myös yhteydessä mervi.valtonen@keuda.fi, mikäli haluat keskustella tarkemmin eri vaihtoehdoista oman osaamisesi kehittämiseen.