Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kehität ja syvennät osaamistasi valitsemallasi osa-alueella ja suoritat liiketoiminnan ammattitutkinnon tai osan siitä työn ohessa.  

Kysy lisää tutkinnon kehittäjäopettaja Irmeli Nuotiomaalta, 
p. 040 174 5437, irmeli.nuotiomaa@keuda.fi  

HAE koulutukseen jatkuvassa haussa: Liiketoiminnan ammattitutkinto
Seuraava yhteinen aloituspäivä on 8.9.2020.

Tässä esimerkkejä koulutuksen painotuksista


Ratkaisumyyjä ja asiakkuuksien hoitaja

Haluatko kehittyä myyjäksi, joka tekee tulosta auttamalla asiakasta oikeilla ratkaisuilla? Tai kehittyä asiakaspalvelijasta aktiiviseksi asiakkuuksien hoitajaksi ja myynnin edistäjäksi? 

Käytännönläheinen myynnin ja asiakkuuksien hoidon koulutus, joka tähtää myyntitaitojen kehittymiseen ja liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan, suorittamiseen. Painopiste on btob-myynnissäjälkimarkkinoinnissa ja asiakkuuksien hoidossa mutta koulutus sopii myös vaativaa kuluttajamyyntiä tekeville. 

  • Ratkaisumyynti (tutkinnon osa)

Oletko jo jonkin aikaa toiminut myyjänä mutta haluat syventää osaamistasi ja trimmata ratkaisumyynnin taitojasi? Voit osallistua vain ”Ratkaisumyynti” koulutukseen ja suorittaa kyseisen tutkinnon osan. 

Kysy lisää irmeli.nuotiomaa@keuda.fi, puh. 040 174 5437

"Kaikin puolin olen ollut todella tyytyväinen. Myyntikoulutuksesta ja mentorilta olen saanut apuja yrityksen kannattavuuslaskelmiin, työssäjaksamiseen/ajankäyttöön, esityksen valmistamiseen & esittelyyn, tarjouslaskentaan, neuvottelutaktiikoihin, lisämyyntiin ja lisäksi monen monta pienempää vinkkiä erilaisiin tilanteisiin henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa toimimiseen."
Velkku Majanen, yrittäjä, e-ville.com


 

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä 

Haluatko kehittää kirjanpitotaitojasi sekä tilinpäätös- ja vero-osaamistasi ja kehittyä tilinpäätöstaitoiseksi kirjanpitäjäksi?   

Koulutuksessa paneudut kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen käytännön hoitamiseendigitalisaation tuomiin muutoksiin ja aktiiviseen toimintaan asiakkaan sisäisenä neuvonantajanaTilinpäätöskoulutuksen painopisteenä on pienten ja keskisuurten yritysten tilinpäätösten laatiminen voimassa olevaa kansallista lainsäädäntöä noudattaen sekä eri yhtiömuotojen verotettavan tulon laskeminen. Lisäksi paneudutaan käytännönläheiseen tapaan tulkita tilinpäätöstä ja siitä laskettuja tunnuslukuja eri sidosryhmille. 

Koulutus tähtää liiketoiminnan ammattitutkinnon, taloushallinnon osaamisalan suorittamiseen. 

  • Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen osaaja  (tutkinnon osa)
  • Tilinpäätöksen ja verotuksen osaaja  (tutkinnon osa)

Voit hankkia täsmäosaamista osallistumalla vain yhden tutkinnon osan koulutukseen ja suorittamiseen.  

Kysy lisää leena.erola@keuda.fi, puh. 040 174 5624

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi