Keuda vahittaiskauppa merkonomi

Opiskele Keudassa vähittäiskaupan merkonomiksi työtä tehden

Aloitamme Keudassa uuden, erityisesti vähittäiskaupan alalle suuntautuvan merkonomikoulutuksen. Pääosa opiskelusta tapahtuu työssä oppimalla vähittäiskaupan arjessa. Lisäksi osallistut muutamana päivänä kuukaudessa ammatillisiin lähipäiviin Keudan Keravan toimipisteessä.

Vähittäiskauppa tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä. Voit työskennellä kassa- ja asiakaspalvelussa sekä tavaroiden esillepanotehtävissä. Työhösi kuuluu niin asiakkaiden opastamista kuin it-järjestelmien käyttöä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja on vuorotyötä.

Koulutuksen aikana pääset kehittämään asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitojasi. Opit kaupan alan tietoteknisiä valmiuksia, kuten mm. varastonhallintaa ja tavaroiden tulouttamiseen liittyviä asioita.

Osoittamalla osaamisesi ja näyttämällä innostuksesi sinulla on mahdollisuus työllistyä

Opiskelun aikana autamme sinua etsimään sopivaa vähittäiskaupan työssäoppimispaikkaa lähialueelta ja solmimme koulutussopimuksen työpaikan kanssa. Opintojen edetessä sinulla on mahdollisuus myös oppisopimukseen, jolloin saat opiskeluajalta myös palkkaa.

Koulutuksen aikana suoritetaan liiketoiminnan perustutkinto ja valmistutaan merkonomiksi. Ammatillisten opintojen lisäksi valmistuminen edellyttää yleisopintojen eli yhteisten tutkinnon osien itsenäistä opiskelua, ellei niitä voida lukea hyväksi aiemmista opinnoista. Yhteisiä tutkinnon osia voit opiskella verkossa. Opintojen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS.

Ryhmä aloittaa 23.1.2020. Hae koulutukseen:

Hakulomake

Täytettyäsi hakulomakkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä puhelimitse ja sovimme henkilökohtaisen tapaamisajan. Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomen kielen taitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostiisi myös kutsun osaamiskartoitukseen. 

Ota askel uudelle uralle ja hae mukaan!

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Leena Erola

040 174 5624

Asiakkuuspäällikkö
Työelämäpalvelut

Kauppa ja hallinto, humanistiset ja taidealat (media-ala)

Ari Ikävalko

050 415 0905

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi