Murros-tapahtuma

Murros järjestetään taas keväällä!

Teknologinen murros ja mahdollisuudet oppilaitoksille ja yrityksille, #Murros2022, järjestetään torstaina 5.5.2022!

Tapahtuman teemana on ”Uusi oppiminen nyt ja tulevaisuudessa!”, miten oppimista toteutetaan kestävästi, pilvessä ja virtuaalisesti.

Julkaisemme  tarkemmat tiedot mm. ohjelmasta ja esiintyjistä kevään aikana.

Millainen tapahtuma on kyseessä?

Tapahtuman tavoitteena on edistää uusien teknologioiden opetusta oppilaitoksissa tuomalla esiin digitaalisia tapoja, miten esim. virtuaali- ja lisättyä todellisuutta, robotiikkaa ja tekoälyä ja muuta digitaalisuutta hyödynnetään opetuksessa ja yritystoiminnassa jo nyt.

Käytännön esimerkkien kautta haluamme innostaa ja kannustaa opiskelijoita ja yritystoimijoita uusien teknologioiden ennakkoluulottomaan opiskeluun, kokeiluun ja käyttöönottoon. Samalla haluamme syventää koulutuksen järjestäjien ja yritysmaailman vuorovaikutusta näiden modernien teemojen ympärillä.

Tapahtuman ohjelma rakentuu mm. uusien teknologioiden opetuskäytöstä, eri asiantuntijoiden ja edelläkävijäyritysten TED talk -tyyppisistä puheenvuoroista, joissa he esittelevät uutta teknologiaa hyödyntäviä tuotteitaan.

Vierailijoita myös ulkomailta

Tapahtumaan kutsutaan oppilaitosten opiskelijoita ja opetushenkilöstöä sekä yritystoimijoita – myös maailmalta. Tapahtuma sisältää oman kansainvälisen osion (englanninkielinen), jossa esim. viime vuonna oli lukuisia merkittäviä puhujia. Viime vuoden tapahtuman pääpuhujia olivat mm. Risto Linturi, Microsoftin Länsi-Euroopan Johtaja Julich Wiberg, NVidia Suomen ja Varjon Johtajat ym.

Edelliset tapahtumat

Tutustu edellisten vuosien toteutuksiin oikealle olevista linkeistä.

Aikaisemmat tapahtumat

Murros 2021

Kysy lisää

Kari Honkonen

Verkkopedagogiikan Kehittäjä

+358 401 745 520

kari.honkonen@keuda.fi

Jaa sivu