Murros-tapahtuma Keudassa

Murros 2022 on jo lähellä!

Keuda järjestää jälleen Murros-tapahtuman. Teknologinen murros ja mahdollisuudet oppilaitoksille ja yrityksille, #Murros2022, järjestetään torstaina 5.5.2022!

Tapahtuma toteutetaan YOUTUBE LIVE lähetyksenä ja osallistua voi myös paikanpäällä Keuda-taloKerava-salissa Keravalla klo 9.00 – 16.00.

Tapahtuman teemana on ”Uusi oppiminen nyt ja tulevaisuudessa!”, miten oppimista toteutetaan kestävästi, pilvessä ja virtuaalisesti.

Tästä linkistä voit seurata Murroksen YouTube-lähetystä: https://www.youtube.com/watch?v=5o7pioD9cqQ

Julkaisemme  tarkemmat tiedot mm. ohjelmasta ja esiintyjistä kevään aikana. Mm. Risto Linturi on jälleen mukana.

Tutustu esiintyjiin ja tapahtuman aikatauluun.

Millainen tapahtuma on kyseessä?

Tapahtuman tavoitteena on edistää uusien teknologioiden opetusta oppilaitoksissa tuomalla esiin digitaalisia tapoja, miten esim. virtuaali- ja lisättyä todellisuutta, robotiikkaa ja tekoälyä ja muuta digitaalisuutta hyödynnetään opetuksessa ja yritystoiminnassa jo nyt.

Käytännön esimerkkien kautta haluamme innostaa ja kannustaa opiskelijoita ja yritystoimijoita uusien teknologioiden ennakkoluulottomaan opiskeluun, kokeiluun ja käyttöönottoon. Samalla haluamme syventää koulutuksen järjestäjien ja yritysmaailman vuorovaikutusta näiden modernien teemojen ympärillä.

Tapahtuman ohjelma rakentuu mm. uusien teknologioiden opetuskäytöstä, eri asiantuntijoiden ja edelläkävijäyritysten TED talk -tyyppisistä puheenvuoroista, joissa he esittelevät uutta teknologiaa hyödyntäviä tuotteitaan.

Vierailijoita myös ulkomailta

Tapahtumaan kutsutaan oppilaitosten opiskelijoita ja opetushenkilöstöä sekä yritystoimijoita – myös maailmalta. Tapahtuma sisältää oman kansainvälisen osion (englanninkielinen), jossa esim. viime vuonna oli lukuisia merkittäviä puhujia. Viime vuoden tapahtuman pääpuhujia olivat mm. Risto Linturi, Microsoftin Länsi-Euroopan Johtaja Julich Wiberg, NVidia Suomen ja Varjon Johtajat ym.

LIVE STÄNDIT #Murros2022 -tapahtumassa!

Murros-tapahtumassa on myös lukuisia huippuhienoja Ständejä, jotka tuoteuutuudet ym. pääset kokemaan vain paikanpäällä – tule mukaan näkemään ja kokemaan!

1.) Topaasia

2.) Glue

3.) HP Finland

4.) Virtual Dawn

5.) Virtual PopUp NY

6.) Softability

7.) Dynabook (Sharp)

8.) Robot Table (Utelias, VEX)

Edelliset tapahtumat

Tutustu edellisten vuosien toteutuksiin oikealle olevista linkeistä.

Kysy lisää

Honkonen Kari

Verkkopedagogiikan Kehittäjä

+358 401 745 520

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55