Koulutukset / Tekniikan alat /

Ajoneuvoalan ammattitutkinto (150 osp)

Ammattitutkinnot

Ajoneuvoalan ammattitutkinto (150 osp)

Korjaamopalvelut | Työnjohto | Vauriokorjaus

Lisää suosikkeihin
Ammattitutkinnot

Ajoneuvoalan ammattitutkinto (150 osp)

Syvennä osaamistasi ajoneuvoalan ammattitutkinnolla!

Ajoneuvoalan ammattilaisena työskentelet itsenäisesti ja tehokkaasti. Sovellat opittua tietoa ja taitoa sekä osaat hankkia tarvittavaa tietoa ratkaistaksesi työtehtäviin liittyviä ongelmia. Ammattitaitosi ansiosta sinulla on yrittäjämäinen kehittävä työote. Keudassa voit suorittaa ajoneuvoalan ammattitutkinnon joustavasti työn ohessa. Opinnot tapahtuvat pääsääntöisesti omalla työpaikallasi. Osaamista hankitaan verkkoympäristössä sekä lähipäivillä oppilaitoksessa. Opintojen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Keudassa voit suorittaa ajoneuvoalan ammattitutkinnon vauriokorjauksen, korjaamopalvelujen tai työnjohdon osaamisalalla. Työnjohdon osaamisala järjestetään yhteistyössä lähiesimiestyön ammattitutkinnon kanssa.

Työnjohdon osaamisalan suoritettuasi voit toimia työnjohtajana, hallityönjohtajana, myynnin työnjohtajana, varaosamyynnin työnjohtajana, tiiminvetäjänä tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Vauriokorjauksen osaamisalan suoritettuasi voit toimia työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana ajoneuvoalan organisaatioissa ja yrityksissä. Voit toimia autokorikorjaajana, automaalarina tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Korjaamopalvelun osaamisalan suoritettuasi voit toimia työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana ajoneuvoalan organisaatioissa ja yrityksissä. Voit toimia henkilöautomekaanikkona, raskaskalustomekaanikkona, pienkonemekaanikkona tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos sinulla on jo työkokemusta alalta ja olet jo käynyt alan perustutkinnon tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Lisäksi sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan ajoneuvoalan perustutkintoon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1 – 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Toimipiste

Lopentie 20, Nurmijärvi Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähi- ja etäpäiviä sekä alan työpaikalla tapahtuvaa oppimista opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Lähiopetuspäivistä sovitaan erikseen opintojen alkaessa. Opintojen ajaksi on mahdollista solmia oppisopimus.

Kysy lisää!

Markkanen Sami

Opettaja

+358 505 339 664

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena ja opintojen ajaksi solmitaan oppisopimus työnantajan kanssa. Lähiopetusta/ verkko-opetusta on noin yhtenä päivänä kuukaudessa.

Kysy lisää!

Leinonen Tapani

Opettaja

+358 504 635 094

Nurmijärvi, Lopetie 20

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena ja opintojen ajaksi solmitaan oppisopimus työnantajan kanssa.  Koulutus sisältää opiskelua alan työpaikalla, etätehtäviä, verkko-opintoja sekä lähiopetusta oppilaitoksessa. Lähiopetusta/verkko-opetusta on noin yhtenä päivänä kuukaudessa. Koulutus toteutetaan osittain yhdessä Lähiesimiestyön ammattitutkinnon koulutuksen kanssa. Lähipäivien käytännöt tarkentuvat myöhemmin.

Kysy lisää!

Ek Michael

Asiakkuuspäällikkö

+358 505 903 854

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tämän tutkinnon kaikkiin toteutuksiin voi hakea jatkuvan haun kautta joustavasti ympäri vuoden. Opintojen aloitusajankohta sovitaan kanssasi, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Kysy lisää!

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla