Koulutukset / Humanistiset ja taidealat /

Ensiapukoulutukset

Lyhytkoulutus

Ensiapukoulutukset

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Lisää suosikkeihin
Lyhytkoulutus

Ensiapukoulutukset

Päivitä ensiaputaitosi – pelasta elämä!

Osaatko toimia onnettomuus- ja hätätilanteessa? Tiedätkö miten voit auttaa tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa? Ensiavun antaminen on yksi tärkeimmistä kansalaistaidoista. Tule kurssille oppimaan perusasiat tai virkistämään jo hankkimiasi taitoja.

Keudassa voit suorittaa joko yksipäiväisen Hätäensiapukurssin tai kaksipäiväisen EA1®-kurssin. Molempien koulutusten hyväksytystä suorituksesta saa kolme vuotta voimassa olevan Suomen Punaisen Ristin (SPR) myöntämän mobiilikortin. Kurssien sisältö noudattaa SPR:n ensiapukoulutuksen määrittelemää sisältöä. Järjestämme EA1-koulutuksia kerran kuussa eri puolilla Keski-Uuttamaata ja HätäEA-koulutuksia muutaman kerran lukukaudessa. Ilmoittaudu mukaan!

Ensiapukoulutukset

Koulutusta myös tilauksesta

Pidämme ensiapukoulutuksia myös tilauksesta työyhteisöille ja muille ryhmille, kuten järjestöjen jäsenistölle ja harrasteryhmille. Valikoimaamme kuuluu avoimessa tarjonnassa olevien kurssien lisäksi myös neljän tunnin Hätäensiapukurssi 8 t® ja Ensiapukurssi EA2®. Koulutuksen sisältöä voidaan räätälöidä kohderyhmän tarpeiden mukaan SPR:n määrittelemän runko-ohjelman puitteissa. Pyydä tarjous!

 

Kysy lisää!

Vesalainen Elina

Hakeutumiskoordinaattori

+358 401 744 463

elina.vesalainen@keuda.fi

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Toimipiste

Keskikatu 3, Kerava

Kirkkotie 31, Tuusula

Sarviniitynkatu 9, Kerava

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla