Lyhytkoulutus

Ensiapukoulutukset

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Lisää suosikkeihin

Päivitä ensiaputaitosi – pelasta elämä!

Osaatko toimia onnettomuus- ja hätätilanteessa? Tiedätkö miten voit auttaa tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa? Ensiavun antaminen on yksi tärkeimmistä kansalaistaidoista. Tule kurssille oppimaan perusasiat tai virkistämään jo hankkimiasi taitoja.

Keudassa voit suorittaa joko yksipäiväisen Hätäensiapukurssin tai kaksipäiväisen EA1®-kurssin. Molempien koulutusten hyväksytystä suorituksesta saa kolme vuotta voimassa olevan Suomen Punaisen Ristin (SPR) myöntämän mobiilikortin. Kurssien sisältö noudattaa SPR:n ensiapukoulutuksen määrittelemää sisältöä. Järjestämme EA1-koulutuksia kerran kuussa eri puolilla Keski-Uuttamaata ja HätäEA-koulutuksia muutaman kerran lukukaudessa. Ilmoittaudu mukaan!

Ensiapukoulutukset

 

Etsitkö koulutusta henkilöstöllesi?

Pidämme ensiapukoulutuksia myös tilauksesta työyhteisöille ja muille ryhmille, kuten järjestöjen jäsenistölle ja harrasteryhmille. Valikoimaamme kuuluu avoimessa tarjonnassa olevien kurssien lisäksi myös neljän tunnin Hätäensiapukurssi 8 t® ja Ensiapukurssi EA2®. Koulutuksen sisältöä voidaan räätälöidä kohderyhmän tarpeiden mukaan SPR:n määrittelemän runko-ohjelman puitteissa. Pyydä tarjous!

Kadotitko ensiapukorttisi?

Jos olet suorittanut ensiapukoulutuksen Keudassa ennen 1.4.2020 ja korttisi on edelleen voimassa, voit tilata uuden kortin kadonneen tilalle ilman, että sinun täytyy käydä koulutusta uudelleen. Ohjeet ensiapukortin uusintatilaukseen. Tämän jälkeen suoritetuista koulutuksista on myönnetty mobiilikortti, jonka löydät Omasta profiilista osoitteesta ensiaputodistus.fi.

Yrityskohtaiset koulutuspalvelut

Kysy lisää!

Vesalainen Elina

Palvelusuunnittelija

+358401744463

elina.vesalainen@keuda.fi

Toimipiste

Keskikatu 3, Kerava

Sarviniitynkatu 9, Kerava

Kirkkotie 31, Tuusula

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla