Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto (160 osp)
Dieettikokki
Lisää suosikkeihinErityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto (160 osp)
Erityisruokavalioiden asiantuntijaksi!
Erityisruokavaliopalvelujen ammattilaisena, dieettikokkina, valmistat maistuvat ja terveelliset ateriat asiakkaille, joilla on ruoka-aineallergioita tai -yliherkkyyksiä. Tunnet ravitsemuksen perusteet sekä erityisruokavalioiden taustat. Työssäsi vastaat suunnittelusta ja toteuttamisesta huomioiden mm. erityisruokavaliotarpeet ja siihen liittyvät ravitsemukselliset näkökulmat, tuoteturvallisuuden ja kustannukset.
Keudassa opiskelet joustavasti ja voit räätälöidä juuri sinun näköisesi tutkinnon. Aikaisempi osaamisesi ratkaisee, miten paljon opiskelet ja voit opiskella joustavasti omaan tahtiisi. Voit täydentää osaamistasi suorittamalla osia eri alan tutkinnoista, esim. liiketoiminnan ja esimiestyön ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista.
Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3
- Tiimityö- ja asiakaspalveluhenkisyys
- Halu toimia alan asiantuntijana ja seurata oman alan kehitystä
- Joustavuus
Työllistyminen
Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä kuntien ja kaupunkien ruokapalveluyksiköissä, esim. keskuskeittiöissä, monipalvelukeskuksissa, terveyskeskuksissa ja sairaaloissa sekä henkilöstö- ja lounasravintoloissa.
Miten ja missä voin opiskella?
Opintojen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (HOKS). Keskimäärin koulutus kestää 1,5 – 3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Toteutamme koulutuksen seuraavasti:
Verkkopainotteinen päivä-monimuotokoulutus
Koulutus alkaa 29.9.2022.
Opinnot toteutetaan monimuotoisesti pääasiassa verkko-opintoina alan työn ohessa. Opintojen tukena käytetään Pinja-oppimisympäristöä. Koulutusta on torstaisin klo 14.30–16.00. Tarkempi aikataulu sovitaan opintojen alkaessa.
Oppisopimuskoulutus
Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.
Edellytykset opiskelulle
Valmiudet
Hakijalla tulee olla ravintola- ja catering-alan (kokki) perustutkinto suoritettuna tai vastaavat riittävän laajat tiedot ja taidot työelämästä.
Työpaikka
Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi.
Kielitaito
Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan opettajan haastattelussa.
Kustannukset
Koulutus on maksuton.
Hakijan tärkeät linkit
Hakeutumisohjeet Hakulomake Tutkinnon valtakunnalliset perusteet Keudan toteutussuunnitelmaKysy lisää!
Vaajoensuu Anna-Maria
Opettaja
+358 503 305 439
anna-maria.vaajoensuu@keuda.fi
Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55
Keudan Hakeutumispalvelut
+358 9 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi
Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää
Jaa sivu
Tulosta sivu