Koulutukset / Terveys- ja hyvinvointialat /

Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp)

Perustutkinnot

Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp)

Tutkinnon osa Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Lisää suosikkeihin
Perustutkinnot

Ikääntyvien osallisuuden edistäminen (35 osp)

Tule hankkimaan lisää osaamista ikääntyneiden hoidosta ja kuntoutumisesta!

Koulutus sopii ikääntyneiden parissa työskenteleville tai heidän pariin työhön suuntautuville. Opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan ikäihmisten kanssa tehtävää työtä ja käyttämään monipuolisesti alan työmenetelmiä ja -välineitä asiakkaan osallisuuden edistämiseksi. Ikäihmisten parissa työskentelet alan säädökset, eettiset periaatteet ja arvot tuntien. Koulutuksesta saat lisää osaamista onnistuneeseen vuorovaikutukseen. Koulutuksen jälkeen voit myös opiskella lisää sosiaali- ja terveysalaa.

Opiskelu toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Työelämässä oppiminen voi tapahtua oppisopimuksella opiskelijan omassa työpaikassa tai Hyvinvointikampuksella tai koulutussopimuksella muussa alan työpaikassa.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (HOKS). Keskimäärin koulutus kestää 3 – 6 kuukautta. Toteutamme koulutuksen seuraavasti:

Päivä-monimuotokoulutus | Tuusula, Nurmijärvi

Opintoihin voi hakeutua jatkuvasti ja aloittaa kuukausittain. Tässä työvaltaisessa koulutuksessa hankit osaamista alan työssä ja itsenäisesti verkko-opintoina. Lisäksi on jonkin verran lähiopiskelua. Koulutusta järjestetään sekä Tuusulassa että Nurmijärvellä.

Ilta-monimuotokoulutus | Tuusula

Lähiopiskelua on noin yhtenä iltana viikossa Keudan Kirkkotien toimipisteessä Tuusulassa sekä verkko-opetusta kerran viikossa. Tämän lisäksi hankit osaamista alan työssä ja itsenäisesti verkko-opintoina.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

 

Edellytykset opiskelulle

Kielitaito

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella sekä opettajan haastattelussa.

Terveydentilavaatimukset

Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Opiskelijaksi ottamisen esteistä löytyy lisätietoa täältä. 

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Hakijan tärkeät linkit

Hakeutumisohjeet Hakulomake Keudan toteutussuunnitelma

Kysy lisää!

Hiltunen Marika

Opettaja

+358 504 419 917

marika.hiltunen@keuda.fi

Tuusula, Kirkkotie 31

Kojo Marjaana

Opettaja

+358 401 745 438

marjaana.kojo@keuda.fi

Nurmijärvi, Lopetie 20

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

hakeutumispalvelut@keuda.fi

Toimipiste

Lopentie 20, Nurmijärvi

Kirkkotie 31, Tuusula

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla