Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (180 osp)

Erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (180 osp)

Valitse sopiva toteutus!

Lisää suosikkeihin
Erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (180 osp)

Tunne vahvuutesi – menesty johtajana!

Johtamisen asiantuntijana johdat, suunnittelet ja kehität omaa vastuualuettasi tai yritystäsi. Työskentelet yleisimmin johtajan tai päällikön roolissa, esimerkiksi tuotantopäällikkönä tai oman PK-yrityksesi toimitusjohtajana.

Keudassa saat henkilökohtaista ohjausta, pääset osallistumaan asiantuntijaluennoille sekä saat tärkeitä taitoja oman johtamistapasi kehittämiseen. Painotamme tutkinnossa ihmisläheistä johtamistyyliä ja annamme sinulle työkaluja työyhteisösi kehittämiseen. Oppimisympäristönä on inspiroiva ja kulturelli Tuusulanjärven ympäristö.

Tutkinnon suorittaminen antaa käytännölliset työvälineet toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen omassa organisaatiossasi.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sopii sinulle, jolla on vankkaa käytännön kokemusta johtamisesta sekä vahva toimialasi ja organisaatiosi toiminnan osaaminen ja asiantuntemus. Osaat johtaa ja kehittää omaa vastuualuettasi ja vastaat oman yksikkösi tai vastuualueesi toiminnan johtamisesta niin, että organisaation strategiat toteutuvat ja päästään asetettuihin tavoitteisiin. Koulutus edellyttää työpaikkaa, jossa tehtävääsi sisältyy vastuualueen tai henkilöstön johtamista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1 – 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Koulutusta järjestetään eri kohderyhmille, valitse itsellesi sopivin!

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yleinen toteutus kaikkien alojen esimiehille

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Tutkinto sopii sinulle, joka haluat vahvistaa osaamistasi esimiehenä tai johtajana vastuualueellasi omaa hyvinvointiasi unohtamatta. Kuljemme mukanasi koko matkan ohjaten ja sparraten toiveidesi mukaan. Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena 1 pv/kk. Koulutus sisältää lähiopetusta, verkko-opetusta ja/tai -tehtäviä sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta. Aloita opinnot oman aikataulusi mukaan!

Kysy lisää!

Korhonen Markku

Opettaja

+358 504 655 593

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Järjestöjohtajille suunnattu toteutus

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Toteutus on suunnattu järjestöjen yhdistysten johtajille. Koulutuksessa pääset vertaisoppimaan yhdessä muiden järjestöjohtajien kanssa käytännönläheisesti ihmisten johtamista, ja opiskelu tukee juuri sinun työtäsi. Tässä toteutuksessa lähipäiviä on noin yhtenä päivä kuukaudessa. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksena. Seuraava toteutus alkaa tammikuussa 2023.

Kysy lisää!

Korhonen Markku

Opettaja

+358 504 655 593

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Kuntien ja sosiaali- ja terveysalan esimiehille suunnattu toteutus

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Tässä toteutuksessa solmitaan oppisopimus työnantajan kanssa ja lähipäiviä on noin yhtenä päivä kuukaudessa. Koulutus on alkanut 6.10. 2022, mutta ehdit mukaan vielä, jos haet 31.12.2022 mennessä.

Kysy lisää!

Suominen Milla

Tuntiopettaja päätoiminen

+358 404 817 703

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Panganniemi Nina

Opettaja

+358 401 744 469

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Kysy lisää!

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358 401 744 434

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla