Koulutukset / Palvelualat /

Kuljettajien ammattipätevyys, Tieturva 1

Lyhytkoulutus

Kuljettajien ammattipätevyys, Tieturva 1

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Lisää suosikkeihin

Turvallisesti tien päällä

Liikennevirasto edellyttää kaikilta yleisillä teillä työskenteleviltä Tieturva 1 -pätevyyttä. Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet tiellä tehtävien töiden riskien tuntemiseen ja niihin varautumiseen.

Kohderyhmä

Tieturva 1 -kurssi on tarkoitettu kaikille yleisellä tiellä, kadulla tai muulla liikennealueella työskenteleville. Tieturva 1 -kortti vaaditaan esimerkiksi tielle päällystemateriaaleja toimittavalta autonkuljettajalta ja tietyömaalla työskentelevältä koneenkuljettajalta.

Koulutukseen voi osallistua myös kuorma- tai linja-autonkuljettaja, joka haluaa vain ammattipätevyysmerkinnän eikä osallistu Tieturvakortti 1 -kokeeseen. Kurssille ei ole erityisiä pääsyvaatimuksia.

Kurssin suorittaminen

Ammattipätevyysosuus kestää 7 tuntia. Tämän jälkeen suoritetaan Tieturva 1 -kortin saamiseksi vaadittava koe.

Kurssin ja siihen kuuluvan tutkinnon suorittamisesta sinulle myönnetään Tieturva 1 -kortti. Kortin myöntää Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö (SPEK). Koulutuksen suorittaminen oikeuttaa myös kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkintään.  Pätevyys ja kortti ovat voimassa viisi vuotta.

Ilmoittautuminen

22.11.2021, klo 8.30-16.00
120,00 € (sis. ALV 24 %)
Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.11.2021
Ilmoittaudu tästä

Katso myös muut kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset.

Maksaminen ja koulutuspaikan vahvistus

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä hakeutumiskoordinaattori Elina Vesalaiseen 040 174 4463 / elina.vesalainen@keuda.fi. Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin.

Koulutuspäivään liittyvät lisätiedot

Osallistujalla tulee olla mukanaan kuvallinen henkilöllisyystodistus mukanaan. Koulutusmateriaali jaetaan kurssipäivän aluksi. Päivän aikana voi ruokailla omakustanteisesti opiskelijaravintolassa.

Tieturvallisuuskortti toimitetaan postitse 2-3 viikon kuluessa koulutuksesta.

Koulutuksen toteuttaa Keuda Koulutuspalvelut Oy.

Kysy lisää!

Vesalainen Elina

Palvelusuunnittelija

+358401744463

elina.vesalainen@keuda.fi

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla