Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp)

Ammattitutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp)

Lisää suosikkeihin
Ammattitutkinnot

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp)

Kehitä esimiestaitojasi ja tuo uutta tehoa tiimiisi!

Tämän käytännönläheisen koulutuksen avulla kehität omaa lähiesimiesosaamistasi ja tiimisi toimintaa. Koulutuksen aikana saat oivalluksia ja lisäoppia mm. esimieheksi kasvamiseen, ihmisten valmentavaan johtamiseen, viestintä- ja palautetaitoihin, työlainsäädäntöön, perehdyttämiseen sekä tiimisi toiminnan tuloksekkaaseen kehittämiseen.

Saat palautetta omasta työstäsi ja runsaasti tukea osaamisesi kehittämiseen ja omien vahvuuksiesi löytämiseen sekä omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen. Laadimme sinulle henkilökohtaisen opintosuunnitelman huomioiden aikaisemmat koulutuksesi ja työkokemuksesi. Hyödynnämme opetuksessa mielenkiintoisia ja monipuolisia opetusmenetelmiä.

Mitä osaamista tarvitset juuri nyt lisää tiimisi ja itsesi kehittämiseen?

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit tällä hetkellä esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai palveluyksikön lähiesimiehenä, tiimiesimiehenä tai ”kymppinä”.

Ammattitaitoisia lähiesimiehiä tarvitaan erilaisissa ja erikokoisissa organisaatioissa, esimerkiksi palvelualalla, sosiaali- ja terveysalalla sekä logistiikan aloilla.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1 – 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Koulutusta järjestetään eri kohderyhmille, valitse itsellesi sopivin!

Yleinen kaikkien alojen esimiehille

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Opiskelu tapahtuu työn ohessa. Etä- ja lähiopetuspäiviä on yhteensä noin 8-10 valinnaisista tutkinnon osista riippuen, keskimäärin noin yksi lähiopetuspäivä kuukaudessa. Lähiopetus pidetään Keudan Järvenpään toimipisteessä Sibeliuksenväylällä. Aloitus oman toiveesi mukaan tai yhteisessä startissa 5.10.2022.

Lisätietoja toteutuksesta: Johanna Koivunen

Kuntien ja sosiaali- ja terveysalan esimiehille

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Tässä toteutuksessa solmitaan oppisopimus työnantajan kanssa. Lähiopetusta/verkko-opetusta on noin yhtenä päivänä kuukaudessa. Lähiopetus pidetään Keudan Järvenpään toimipisteessä Sibeliuksenväylällä. Seuraava aloitus on 6.10.2022.

Lisätietoja toteutuksesta: Mari Nenonen

Lähiesimiestyön ammattitutkinto verkossa

Koulutus sisältää omalla työpaikalla järjestettävää koulutusta oppisopimuksella tai omaehtoisena koulutuksena sekä opetusta verkossa ja Teams-etäyhteydellä. Lue lisää verkkototeutuksesta ja täytä hakulomake täällä. Seuraava aloitus on 12.10.2022.

Voinko hakea tähän koulutukseen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Ennen kuin täytät hakulomakkeen, varmista että sinulla on koulutuksen vaatima alan työpaikka, jossa toimit työryhmän, tiimin, osaston tai palveluyksikön lähiesimiehenä, tiimiesimiehenä tai ”kymppinä”. Suomen kielen taitosi tulee olla riittävällä tasolla tutkinnon suorittamiseen. Opettaja tekee lopullisen arvioin kielitaidon riittävyydestä haastattelussa.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Hakijan tärkeät linkit

Hakeutumisohjeet Hakulomake Tutkinnon valtakunnalliset perusteet Keudan toteutussuunnitelma

Kysy lisää!

Hyvärinen Sanna

Koulutusassistentti

+358 504 150 658

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Nenonen Mari

Opettaja

+358 505 926 323

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Koivunen Johanna

Tuntiopettaja Päätoiminen

+358 505 958 370

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Jaa sivu

Tulosta sivu

Sinua voisi kiinnostaa myös

Ajankohtaista alalla