Koulutukset / Tekniikan alat /

Leipomoalan ammattitutkinto (150 osp)

Ammattitutkinnot

Leipomoalan ammattitutkinto (150 osp)

Kondiittorikisälli | Leipurikisälli

Lisää suosikkeihin
Ammattitutkinnot

Leipomoalan ammattitutkinto (150 osp)

Matkalla leipomoalan vaativampiin tehtäviin

Leipurikisällinä valmistat ammattimaisesti erilaisia ruokaleipiä, kahvileipiä ja muita leipomotuotteita.

Kondiittorikisällinä valmistat erilaisia konditoriatuotteita, kuten täytekakkuja, leivoksia, konditoriakoristeita, pikkuleipiä ja kahvikakkuja.

Sekä leipuri- että kondiittorikisälli voi toimia myös voileipäkakkujen, cocktailpalojen, jälkiruokien tai patisserie-tuotteiden valmistuksessa.

Keudassa voit suunnitella oman näköisesi opinnot. Ammattitaitoiset ja työelämälähtöiset opettajat antavat yksilöllistä ohjausta ja apua opintojen suunnitteluun. Pystyt kätevästi yhdistämään tutkinnon omaan leipomotyöhösi ja syventämään ammattitaitoasi.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo alan ammattilainen ja haluat kehittää ammattitaitoasi ja edetä työurallasi vaativampiin työtehtäviin. Olet joko käynyt alan perustutkinnon tai kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä sekä työskentelet jo alalla tällä hetkellä.

Tämän tutkinnon käytyäsi voit toimia vastuullisissa tehtävissä pienleipomossa, leipomoteollisuudessa, konditoriassa, konditoriakahvilassa, ravintolassa sekä itsenäisenä ammatinharjoittajana tai yrittäjänä.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan ilta-monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on noin kahden kuukauden välein, ti – to klo 16.00 – 20.30 ja satunnaisesti myös lauantaisin. Lähiopetusillat ilmoitetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla. Oma alan työpaikkasi on yksi koulutuksen oppimisympäristöistä. Koulutus alkaa 30.8.2022.

Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

Voinko hakea tähän koulutukseen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Ennen kuin täytät hakulomakkeen, varmista että sinulla on koulutuksen vaatima alan työpaikka. Lisäksi sinulla tulee olla käytynä alan perustutkinto tai sitä vastaavat työelämässä hankitut tiedot ja taidot. Suomen kielen taitosi tulee olla riittävällä tasolla tutkinnon suorittamiseen. Opettaja tekee lopullisen arvioin kielitaidon riittävyydestä haastattelussa.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Hakijan tärkeät linkit

Hakeutumisohjeet Hakulomake Tutkinnon valtakunnalliset perusteet Keudan toteutussuunnitelma

Kysy lisää!

Aitohelmi Jussi

Opettaja

+358 505 145 268

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla