Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Liiketoiminnan ammattitutkinto (150 osp)

Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto (150 osp)

Lisää suosikkeihin
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto (150 osp)

Aika siirtyä vastuullisempiin tehtäviin? Syvennä osaamistasi!

Liiketoiminnan ammattitutkinto sopii liiketoiminnan tehtävissä jo toimiville osaamisen syventämiseen. Tutkinnon suorittaneena sinulla on paremmat mahdollisuudet edetä vaativampiin tehtäviin liike-elämässä. Valitse kiinnostukseesi ja työtehtäviisi sopiva osaamisala ja sovita opinnot joustavasti urasuunnitelmaasi. Kaikkien osaamisalojen opintoihin sisältyy henkilökohtainen Everything DiSC -profiili ja vuorovaikutustaitojen kehittämistä asiakastyössä ja omassa tiimissä.

Liiketoiminnan palveluiden osaamisalan suorittaneena sinulla on tiedot ja taidot toimia erilaisissa assistentti- ja sihteeritehtävissä, tiedonohjauksen ja asiakirjahallinnan tehtävissä tai aula- ja monipalvelutehtävissä.

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittaneena sinulla on osaamista myynnistä, markkinoinnista tai näistä molemmista. Osaat suunnitella ja toteuttaa markkinointia ja myyntiä, seurata toimenpiteiden tuloksellisuutta ja kehittää asiakaskokemusta.

Taloushallinnon osaamisalan suorittaneena toimit palkanlaskennan, kirjanpidon, tilinpäätöksen laadinnan, sisäisen laskennan, budjetoinnin tai taloushallinnon tehtävissä.

Voit suorittaa myös finanssipalveluiden osaamisalan, mikäli olet osaamisalan mukaisessa työssä.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet jo alan työtehtävissä. Sinulla tulee olla opiskeltavan osaamisalan perusosaamista sekä työ, jossa pääset tekemään valittujen tutkinnon osien mukaisia työtehtäviä.

Tämän tutkinnon käytyäsi sinulla on valmiudet toimia mm. yritysmyynnissä (B2B), vaativissa kuluttajamyynnin tehtävissä, tilitoimistoissa ja taloushallintoalan yrityksissä, markkinointi- ja viestintätoimistoissa sekä liike-elämän ja julkishallinnon organisaatioissa.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Tutkinto suoritetaan suurimmaksi osaksi työpaikalla valittujen tutkinnon osien mukaisissa työtehtävissä. Seuraava yhteinen aloitus on 31.8. 2022. Hae viimeistään 22.8.2022. Jatkuva haku mahdollistaa aloittamisen myös henkilökohtaisen aikataulun mukaan!

Tutkinto on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

Voinko hakea tähän koulutukseen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Ennen kuin täytät hakulomakkeen, varmista että sinulla on koulutuksen vaatima valittavien tutkinnon osien mukainen alan työpaikka. Lisäksi sinulla tulee olla entuudestaan opiskeltavan osaamisalan perusosaamista. Suomen kielen taitosi tulee olla riittävällä tasolla tutkinnon suorittamiseen. Opettaja tekee lopullisen arvioin kielitaidon riittävyydestä haastattelussa.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton. Oma kannettava tietokone on suotava, mutta ei pakollinen.

Liiketoiminnan osaajaksi tutkinnon osa kerrallaan!

Voit myös keskittyä ammattitaitosi parantamiseen rajattuun aiheeseen keskittyvässä koulutuksessa. Valitse kehittämistarpeitasi vastaavat tutkinnon osat liiketoiminnan osaaja -tuoteperheestä. Voit edetä kohti tutkintoa osa kerrallaan tai suorittaa yksittäisen tutkinnon osan.


Click here to view the accessible version of this interactive content

Hakijan tärkeät linkit

Hakeutumisohjeet Hakulomake Tutkinnon valtakunnalliset perusteet Keudan toteutussuunnitelma

Kysy lisää!

Nuotiomaa Irmeli

Opettaja

+358 401 745 437

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Liukkonen Ulla

Opettaja

+358 505 935 465

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Toimipiste

Keskikatu 3, Kerava

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla