Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Liiketoiminnan ammattitutkinto (150 osp)

Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto (150 osp)

Lisää suosikkeihin

Aika siirtyä vastuullisempiin tehtäviin? Syvennä osaamistasi!

Liiketoiminnan ammattitutkinto sopii liiketoiminnan tehtävissä jo toimiville osaamisen syventämiseen. Tutkinnon suorittaneena sinulla on paremmat mahdollisuudet edetä vaativampiin tehtäviin liike-elämässä. Valitse kiinnostukseesi ja työtehtäviisi sopiva osaamisala ja sovita opinnot joustavasti urasuunnitelmaasi.

 

Liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Liiketoiminnan palveluiden osaamisalan suorittaneena sinulla on tiedot ja taidot toimia erilaisissa assistentti- ja sihteeritehtävissä, tiedonohjauksen ja asiakirjahallinnan tehtävissä tai aula- ja monipalvelutehtävissä.

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittaneena sinulla on osaamista myynnistä, markkinoinnista tai näistä molemmista. Osaat suunnitella ja toteuttaa markkinointia ja myyntiä, seurata toimenpiteiden tuloksellisuutta ja kehittää asiakaskokemusta.

Taloushallinnon osaamisala

Taloushallinnon osaamisalan suorittaneena toimit palkanlaskennan, kirjanpidon, tilinpäätöksen laadinnan, sisäisen laskennan, budjetoinnin tai taloushallinnon tehtävissä.

Hakijan tärkeät linkit

Hakeutumisohjeet Hakulomake Tutkinnon valtakunnalliset perusteet Keudan toteutussuunnitelma

Kysy lisää!

Irmeli Nuotiomaa

Opettaja

+358 401 745 437

irmeli.nuotiomaa@keuda.fi

Mervi Valtonen

Opettaja

+358 504 308 206

mervi.valtonen@keuda.fi

Toimipiste

Keskikatu 3, Kerava

Jaa sivu

Tulosta sivu

Voit suorittaa myös kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan, finanssipalveluiden tai kiinteistönvälityksen osaamisalan, mikäli olet osaamisalan mukaisessa työssä.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Oma-aloitteisuus
  • Halu kehittyä
  • Yhteistyökyky

Työllistyminen

Tutkinnon suorittaneena sinulla on valmiudet toimia mm. yritysmyynnissä (B2B), vaativissa kuluttajamyynnin tehtävissä, tilitoimistoissa ja taloushallintoalan yrityksissä, markkinointi- ja viestintätoimistoissa sekä liike-elämän ja julkishallinnon organisaatioissa.

Toteutusvaihtoehdot

Opintojen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (HOKS). Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Toteutamme koulutuksen seuraavasti:

Päivä-monimuotokoulutus | Kerava Keskikatu

Tutkinto suoritetaan suurimmaksi osaksi työpaikalla työtehtävissä. Monimuotokoulutus edellyttää opiskeltavan osaamisalan perusosaamista sekä valittavien tutkinnon osien mukaista työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

Edellytykset opiskelulle

Valmiudet

Monimuotokoulutus edellyttää opiskeltavan osaamisalan perusosaamista.

Työpaikka

Monimuotokoulutus edellyttää valittavien tutkinnon osien mukaista työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi.

Kielitaito

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan opettajan haastattelulla.

Kustannukset

Koulutus on maksuton. Oma kannettava tietokone on suotava, mutta ei pakollinen.

Ajankohtaista alalla