Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Erikoisammattitutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Yhteistyössä AVA-Akatemian kanssa

Lisää suosikkeihin
Erikoisammattitutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Suorita liiketoiminnan erikoisammattitutkinto omassa työssäsi oppisopimuksella!

Myynnin ja markkinointiviestinnän asiantuntijana laajennat taitojasi johtaa ja kehittää myyntiä, markkinointia ja asiakaskokemusta. Tutkinto antaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle uusia työkaluja, joilla pystyt toteuttamaan suunnitelmallista markkinointiviestintää sekä myyntiä.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo suorittanut liiketoiminnan perustutkinnon ja alan ammattitutkinnon tai olet kerryttänyt itsellesi niitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Koulutus on tarkoitettu myynnin ja markkinointiviestinnän kehittämistehtävissä toimiville.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Koulutus suoritetaan oppisopimuksella. Osaamisen hankkimisen polku on jokaiselle opiskelijalle henkilökohtainen. Siihen vaikuttaa opiskelijan aiempi osaaminen sekä valitut tutkinnon osat. Valmennuksen alussa tehdään Growth Mindset testaus. Growth mindset auttaa sinua kehittämään osaamistasi, vastaanottamaan ja selviytymään haasteista paremmin sekä etenemään rohkeasti kohti tavoitteitasi.

Tutkinnon osat

Tutkintoon kuuluu pakollinen tutkinnon osa: Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja  toteuttaminen (60 osp). Tämän lisäksi valitaan kaksi tutkinnon osaa seuraavista kokonaisuuksista (yhteensä 120 osp):

  • Brändin kehittäminen (60 osp)
  • Digitaalisen myynnin kehittäminen (60 osp)
  • Asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu (60 osp), Liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkinnon osa

Vaihtoehtoisesti tutkintoon voidaan sisällyttää myös tutkinnon osa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon toiselta osaamisalalta tai jostakin toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Keuda toteuttaa koulutuksen yhteistyössä AVA – Akatemian kanssa laajennetun oppisopimuskoulutuksen järjestämisluvan mukaisesti.

Voinko hakea tähän koulutukseen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Ennen kuin täytät hakulomakkeen, varmista että sinulla on koulutuksen vaatima alan työpaikka, johon voidaan solmia oppisopimus opintojen ajaksi. Lisäksi sinulla tulee olla jo suoritettuna liiketoiminnan perustutkinto ja liiketoiminnan alan ammattitutkinto tai niitä vastaavat tiedot ja taidot työelämästä sekä työkokemusta alalta. Suomen kielen taitosi tulee olla riittävällä tasolla tutkinnon suorittamiseen. Opettaja tekee lopullisen arvioin kielitaidon riittävyydestä haastattelussa.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Hakijan tärkeät linkit

Hakeutumisohjeet Hakulomake Tutkinnon valtakunnalliset perusteet

Kysy lisää!

Koivulammi Maarit

Palveluasiantuntija

+358 503 234 962

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Toimipiste

Keskikatu 3, Kerava

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla