Koulutukset / Palvelualat /

Maahanmuuttajille suunnattu hius- ja kauneudenhoitoalan koulutus

Perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu hius- ja kauneudenhoitoalan koulutus

Koulutuksessa suoritat Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon tai tutkinnon osia.

Lisää suosikkeihin
Perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu hius- ja kauneudenhoitoalan koulutus

Vahva startti hius ja kauneudenhoitoalan osaajaksi!

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka haluavat työskennellä hius- ja kauneudenhoitoalalla. Opintoihin kuuluu ensimmäisen puolen vuoden aikana opiskeluvalmiuksia vahvistavia opintoja. Näiden rinnalla opiskelet hiusten ja hiuspohjan hoitopalveluita. Sinulle suunnitellaan yksilöllinen opintopolku – voit opiskella hiusalan ja/tai kauneudenhoitoalan tutkinnon osia tai mahdollisesti suorittaa koko Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon (180 osp).

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan päiväkoulutuksena. Opinnot alkavat opintovalmiuksia vahvistavilla opinnoilla tammikuussa 2024. Opiskelun tarkempi aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Lähiopiskelua on suunnitelman mukaisesti vaihtelevasti päivittäin klo 8.30–16. Ammatillisia tutkinnon osia on mahdollisuus suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella yksilöllisen suunnitelman mukaisesti.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 2–3 vuotta. Opiskelet yksilöllisen suunnitelman mukaan tutkinnon osia tai suoritat koko tutkinnon.

Toimipiste

Kirkkotie 31, Tuusula

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Suurimmaksi osaksi opinnoissa käytetään oppilaitoksen työvälineitä ja laitteita. Hankit itse ammatillisissa opinnoissa tarvittavan työasun ja työkengät, joiden yhteishinta on n. 80–150 €. Muut opintoihin liittyvät hankinnat määräytyvät sen mukaan, mitä hius- ja kauneudenhoitoalan opintoja opiskelet.

Esimerkiksi voit tarvita opinnoissa:

  • Oppikirjat n. 80 €/kpl (Hiukset-kirja tai Ihonhoito kauneudenhoitoalalla -kirja)
  • Harjoituspäät n. 80 €/kpl (max. 2 kpl)
  • Hiusten leikkausta varten omat sakset (n. 50 €)

Oppivelvolliset saavat nämä käyttöönsä maksutta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Kysy lisää!

Bull Minna-Maija

Opettaja

+358504150952

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla