Koulutukset / Palvelualat /

Maahanmuuttajille suunnattu hiusalan koulutus

Perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu hiusalan koulutus

Koulutuksessa opiskelet yksittäisiä tutkinnon osia tai koko hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon.

Lisää suosikkeihin

Vahva startti hiusalan ammattilaiseksi!

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka haluavat työskennellä hiusalalla. Opintoihin kuuluu ensimmäisen puolen vuoden aikana opiskeluvalmiuksia parantavia opintoja. Yksilölliset opintopolut mahdollistavat juuri sinun näköisesi kokonaisuuden –  voit opiskella hiusalan tutkinnon osia (kampaajapalvelut ja/tai parturipalvelut) tai suorittaa koko hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon, kampaajatyön osaamisalan.

Kampaajan opinnoissa opiskelet hiusten leikkaamista ja kampaamista. Parturin opinnoissa opit miesten hiusten leikkausta ja partakäsittelyitä.

Keudassa opiskelu on käytännönläheistä ja asiakaspalvelulähtöistä. Tarjoamme laadukasta hiusalan koulutusta ajanmukaisissa oppimisympäristöissä. Saat käyttöösi nykyaikaiset laitteet ja ammattilaisille tarkoitetut tuotesarjat. Opintojen aikana sinua tuetaan ja valmennetaan yrittäjyyteen.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot
  • Yrittäjämäinen asenne
  • Itsenäinen ja vastuullinen työote

Työllistyminen

Hiusalan ammattilaisena voit työskennellä erilaisissa parturi-kampaamoissa sekä hiusalan tuotteiden myynnin, maahantuonnin ja jakelun parissa. Hiusalalla yleinen työllistymismuoto on yrittäjyys. Lue lisää vaihtoehdoista ammatillisen perusopetuksen jälkeen.

Toteutusvaihtoehdot

Opintojen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (HOKS). Keskimäärin koulutus kestää 2 -3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Toteutamme koulutuksen seuraavasti:

Päiväkoulutus | Tuusula Kirkkotie

Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Lähiopiskelua on suunnitelman mukaisesti vaihtelevasti päivittäin klo 9–16.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

Edellytykset opiskelulle

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella sekä opettajan haastattelussa.

Kustannukset

Koulutus on maksuton. Opiskelijan tulee hankkia omat työvälineet (mm. sakset, harjoituspäät), työasu, työkengät sekä Hiukset kirja, yhteensä n. 600 €.

Hakeutumisohjeet Hakulomake Tutkinnon valtakunnalliset perusteet Keudan toteutussuunnitelma Tutustumispäivät

Kysy lisää!

Bull Minna-Maija

Opettaja

+358504150952

minna-maija.bull@keuda.fi

Toimipiste

Kirkkotie 31, Tuusula

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla