Koulutukset / Terveys- ja hyvinvointialat /

Maahanmuuttajille suunnattu lastenohjaaja- tai nuoriso- ja yhteisöohjaajakoulutus (180 osp)

Perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu lastenohjaaja- tai nuoriso- ja yhteisöohjaajakoulutus (180 osp)

Lastenohjaaja | Nuoriso-ja yhteisöohjaaja

Lisää suosikkeihin
Perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu lastenohjaaja- tai nuoriso- ja yhteisöohjaajakoulutus (180 osp)

Haaveiletko työstä kasvatuksen ja ohjauksen ammattilaisena?

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka haluavat työskennellä lastenohjaajana varhaiskasvatuksessa tai nuoriso- ja yhteisö-ohjaajana eri-ikäisten kanssa.

Lastenohjaajana toimit varhaiskasvatuksen työtehtävissä päiväkodeissa tai perhetyössä. Olet perehtynyt pienten lasten pedagogiikkaan sekä erilaisiin kasvatusmenetelmiin.

Nuoriso- ja yhteisöohjaajana ohjaat erilaisia asiakasryhmiä, kuten kouluikäisiä, nuoria, erityisryhmiä, aikuisia tai ikäihmisiä. Käytät työssäsi monipuolisia ohjausmenetelmiä, kuten liikuntaa, kädentaitoja, leiritoimintaa ja kulttuuriohjausta.

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon suoritettuasi voit työskennellä erilaisissa kasvatuksen ja ohjaamisen tehtävissä. Perustutkinnon jälkeen voit jatkaa myös jatko-opintoihin.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää kaksi ja puoli vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opinnot toteutetaan päiväkoulutuksena. Lähiopiskelua on vaihtelevasti päivittäin klo 8–15 Keudan Kirkkotien toimipisteessä Tuusulassa. Opintoihin kuuluu aluksi opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja ja paljon suomen kielen opintoja. Seuraava aloitusmahdollisuus on tammikuussa 2024. Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella.

Toimipiste

Kirkkotie 31, Tuusula

Edellytykset opiskelulle

Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Lisäksi rikostaustaote tulee esittää ennen työpaikalla tapahtuvan oppimisen alkua.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Kysy lisää!

Haatanen Paula

Opinto-ohjaaja

+358401744531

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla