Koulutukset / Palvelualat /

Maahanmuuttajille suunnattu logistiikka-alan koulutus (76 osp)

Perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu logistiikka-alan koulutus (76 osp)

Opiskele ja työllisty logistiikka-alalle ja vahvista samalla suomen kielen taitojasi!

Lisää suosikkeihin
Perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu logistiikka-alan koulutus (76 osp)

Opiskele ja työllisty logistiikka-alalle ja vahvista samalla suomen kielen taitojasi!

Koulutus on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille maahanmuuttajille, jotka haluavat työskennellä logistiikka-alalla varastointi- tai kuljetustehtävissä. Koulutuksen aikana opit käsittelemään trukkia ja muita työkoneita ja tutustut logistiikka-alaan myös käytännön työtehtävissä. Saat koulutuksesta hyvät valmiudet alan työtehtäviin ja samalla suoritat logistiikan perustutkinnosta tutkinnon osia. Suoritukseen on mahdollista sisällyttää myös valinnaisia tutkinnon osia (tavaran kuljettaminen sekä työkoneiden käyttö ja huolto). Valinnaisten tutkinnon osien suorittaminen edellyttää riittävää suomen kielen taitoa.

Keudassa opiskelet samalla sekä ammatillisia opintoja että suomen kieltä. Pääset harjoittelemaan nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla opintojen aikana. Oppilaitoksemme sijainti on loistava, sillä lähistöllä on paljon alan työpaikkoja, joihin on mahdollista työllistyä opintojen jälkeen.

Koulutuksen aikana suoritat tutkinnon osia Logistiikan perustutkinnosta:

Valinnaiset tutkinnon osat (edellyttää riittävän suomen kielen taidon):

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä, verkko-opintoja ja lähiopetusta oppilaitoksessa. Lähiopetusta on arkisin klo 9.00–15.00. Koulutuksen voi aloittaa tammikuussa ja elokuussa. Koulutuksessa on eduksi alan työpaikka, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla. Jos olet jo alan töissä, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Koulutus toimii myös hyvänä pohjana Palvelulogistiikan ammattitutkinnon (150 osp) suorittamiselle.

Toimipiste

Sarviniitynkatu 9, Kerava

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Muut kuin oppivelvolliset maksavat itse mahdolliset valinnaisten tutkinnon osien viranomaismaksut (Trafin kirjausmaksut opintojen aikana, n. 200 €).

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Kysy lisää!

Vehtari Arto

Tuntiopettaja päätoiminen

+358504730498

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Koivunen Mikko

Tuntiopettaja päätoiminen

+358401563714

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla