Koulutukset / Maa- ja metsätalousalat (myös puutarha-ala) /

Maahanmuuttajille suunnattu puutarha-alan koulutus (15–76 osp)

Perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu puutarha-alan koulutus (15–76 osp)

Tutkinnon osia Puutarha-alan perustutkinnosta

Lisää suosikkeihin
Perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu puutarha-alan koulutus (15–76 osp)

Haaveiletko työstä puutarha-alalla?

Koulutuksessa saat perusvalmiudet puutarha-alan erilaisiin työtehtäviin. Sinun on mahdollista suorittaa henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti 1–3 Puutarha-alan perustutkintoon sisältyvää tutkinnon osaa sekä suomen kielen opintoja. Puutarha-alan opinnoissa voit suuntautua kukka- ja puutarhakauppaan, viheralalle tai kasvihuonetuotantoon.

Koulutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa ja osaamista hankitaan sekä oppilaitoksessa, verkko-opintoina että työpaikoilla. Opiskelijan oppimisen tukena ovat vastuuopettajan lisäksi ammattiohjaaja ja S2-opettaja.

Voit valita seuraavista tutkinnon osista, minkä lisäksi opintoihin sisältyy S2-opintoja:

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Tämä koulutus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut puutarha-alasta ja haluat parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä puutarha-alan erilaisiin työtehtäviin. Voit valita, haluatko suunnata opintojasi kukka- ja puutarhakauppaan, viheralalle vai kasvihuonetuotantoon. Koulutuksen aikana vahvistat myös suomen kielen taitoasi. Koulutuksen jälkeen voit jatkaa suorittamaan koko Puutarha-alan perustutkinnon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta koulutussopimuksella, lähiopetusta Keuda Saaren kartanossa Mäntsälässä ja Teams-yhteydellä sekä verkkotehtäviä. Lähiopetusta on päivisin. Opintojen ajaksi on mahdollista solmia myös oppisopimus, jos olet jo alan töissä. Koulutus alkaa 5.2.2024.

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää puolitoista vuotta.

Toimipiste

Saaren kartano, Mäntsälä

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Hae koulutukseen viimeistään 21.1.2024.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Kysy lisää!

Luhtaniemi Tiina

Opettaja

+358401745503

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla