Koulutukset / Palvelualat /

Maahanmuuttajille suunnattu varastoalan koulutus (76 osp)

Perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu varastoalan koulutus (76 osp)

Tutkinnon osia Logistiikan perustutkinnosta

Lisää suosikkeihin
Perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu varastoalan koulutus (76 osp)

Opiskele varastoalalle ja vahvista samalla suomen kielen taitojasi!

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka haluavat työskennellä varasto- ja sisälogistiikan tehtävissä logistiikka-alalla. Opit käsittelemään trukkia ja muita työkoneita ja tutustut varastoalaan myös käytännön työtehtävissä. Saat koulutuksesta hyvät valmiudet alan työtehtäviin ja samalla suoritat varastoalan osatutkinnon.

Keudassa opiskelet samalla sekä ammatillisia opintoja että suomen kieltä. Pääset harjoittelemaan nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla opintojen aikana. Oppilaitoksemme sijainti on loistava, sillä lähistöllä on paljon alan työpaikkoja, joihin on mahdollista työllistyä opintojen jälkeen.

Koulutuksen aikana suoritat tutkinnon osia Logistiikan perustutkinnosta:

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä, verkko-opintoja ja lähiopetusta oppilaitoksessa. Lähiopetusta on arkisin klo 9.00-15.00. Koulutuksen voi aloittaa tammikuussa ja elokuussa. Koulutuksessa on eduksi alan työpaikka, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla. Jos olet jo alan töissä, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Toimipiste

Sarviniitynkatu 9, Kerava

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Kysy lisää!

Vehtari Arto

Tuntiopettaja päätoiminen

+358 504 730 498

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla