Koulutukset / Palvelualat /

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Erikoisammattitutkinnot

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Kehity esihenkilötyössä!

Lisää suosikkeihin
Erikoisammattitutkinnot

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Sinustako majoitus- ja ravintola-alan menestyksekäs esihenkilö?

Kaipaatko lisää tukea ihmisten johtamiseen? Tiesitkö, että hyvällä johtamisella on paljon merkitystä työssä viihtymiseen. Hyvä esihenkilö saa työntekijöistä parhaat puolet esiin ja saa työntekijät sitoutumaan työpaikkaan. Keudassa saat paljon työkaluja parempaan johtamiseen ja opit tunnistamaan omat vahvuudet ja heikkoudet. Tarjoamme työkaluja omasta ja työyhteisön hyvinvoinnista huolehtimiseen. Meillä kehityt myös työn suunnittelussa, perehdyttämisessä, rekrytoinnissa sekä palautteen antamisessa. Opit tunnistamaan keinoja parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden ja tuloksen saavuttamiseen.

Tutkintoon on jatkuva haku, joten täytä hakemus jo tänään!

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos toimit esihenkilötehtävissä majoitus- tai ravitsemisalan liikkeessä esimerkiksi työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä.

Tutkinto antaa valmiudet työskennellä vaativissa esihenkilötehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa. Voit toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot voit suorittaa kokonaan etäopintoina. Opinnot sisältävät keskimäärin kaksi puolen päivän koulutusta kuukaudessa. Lisäksi opiskelija saa henkilökohtaista ohjausta opiskelun aikana. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksenaSeuraava aloitus on 16.2.2023.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutuksen kesto määräytyy sinun aiemman osaamisen mukaan (1-1,5 vuotta). Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Sovi oppisopimuksesta työnantajasi kanssa ennen kuin haet koulutukseen.

Kysy lisää!

Koivunen Johanna

Tuntiopettaja Päätoiminen

+358 505 958 370

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358 401 744 434

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla