Koulutukset / Palvelualat /

Matkailualan perustutkinto (180 osp)

Perustutkinnot

Matkailualan perustutkinto (180 osp)

Tarjoa unohtumattomia elämyksiä matkailualalla!

Lisää suosikkeihin
Perustutkinnot

Matkailualan perustutkinto (180 osp)

Tarjoa unohtumattomia elämyksiä matkailualalla!

Matkailupalvelujen tuottajana suunnittelet ja ohjaat erilaisia aktiviteetteja, jotka sisältävät mielenkiintoisia elämyksiä ja kokemuksia. Työ on ohjelmapalvelun tuottamista ja asiakaspalvelua usein kansainvälisissä ympäristöissä. Aktiivisesta elämäntavasta ja liikunnallisuudesta on etua työssä.

Matka-asiantuntijana myyt ja markkinoit matkailupalveluita ja neuvot asiakkaita. Hallitset matkailun trendit ja tilastot, ja käytät varausjärjestelmiä. Työssäsi korostuu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden huomioiminen.

Vastaanottovirkailijana toimit erilaisissa majoitusliikkeiden vastaanotoissa. Palvelet ja neuvot asiakkaita kokonaisvaltaisesti, tunnet kohdealueen tarjonnan, käytät varausjärjestelmiä ja myyt oheispalveluita.

Keudassa opiskelet Tuusulanjärven inspiroivassa kulttuurihistoriallisessa miljöössä. Lentokentän läheisyys tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia ja kansainvälisyyttä. Meillä opiskellaan työelämälähtöisesti: opiskelijana pääset mukaan tuottamaan asiakastapahtumia alueen yrityksille, osallistut Keudan omiin tapahtumiin ja Keudan ravintola Paatelan myyntipalvelun hoitamiseen. Sitoudumme opetuksessamme myös vastuullisuuslupauksiin.

Tämän tutkinnon perusteet ovat uudistumassa. Muutokset päivitetään tälle sivulle myöhemmin. Uudet tutkinnon perusteet tulevat voimaan 1.8.2024.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 2 – 3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Päiväkoulutus

Lähiopetusta on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Muille kuin oppivelvollisille tulee kustannuksia oppikirjoista (n. 100 €), työvaatteista (n. 250 €) ja vierailuista (matkakulut ja pääsymaksut).

Miten haen?

Jatkuva haku

Tämän tutkinnon kaikkiin toteutuksiin voi hakea jatkuvan haun kautta joustavasti ympäri vuoden. Aloitus sovitaan kanssasi, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan.

Yhteishaku

Perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaussa on mukana tämän tutkinnon päivätoteutus. Seuraava yhteishaku on 20.2.–19.3.2024. Lisätiedot ja haku koulutukseen Opintopolussa.

Kysy lisää!

Pitkänen Mirja

Opinto-Ohjaaja

+358503507546

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Tutustu koulutukseen ja toimintaamme

Millaista opiskelu on Keudassa?

Keudan matkailupalvelujen tuottaja perustutkinnon opiskelija tarvitsee työssään organisointitaitoja ja kokonaisuuksien hallintaa. Matkailupalvelujen tuottajana suunnittelet ja toteutat matkailupalveluita.
Keuda matkailualan perustutkinto matkailupalvelujen tuottaja
Keudan matka-asiantuntija perustutkinnon opiskelija käyttää työssään matkailualan varausjärjestelmiä. Matka-asiantuntijana esittelet, neuvot ja myyt.
Keuda matkailualan perustutkinto matka-asiantuntija
Keudan vastaanottovirkailija perustutkinnon opiskelija käyttää työssään sujuvasti varausjärjestelmää. Vastaanottovirkailijat suorittavat toimistotehtäviä.
Keuda matkailualan perustutkinto vastaanottovirkailija


Ajankohtaista alalla