Koulutukset / Palvelualat /

Matkailupalvelujen ammattitutkinto (150 osp)

Ammattitutkinnot

Matkailupalvelujen ammattitutkinto (150 osp)

Lisää suosikkeihin
Ammattitutkinnot

Matkailupalvelujen ammattitutkinto (150 osp)

Tule syventämään matkailualan osaamistasi!

Matkailupalvelujen ammattitutkinto syventää osaamista matkailualan asiakaspalvelutehtävissä. Tutkinto valmentaa sinua suunnittelemaan, tuotteistamaan ja myymään sekä ohjaamaan matkailupalveluja erilaisille kohderyhmille asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti.

Keudassa matkailupalvelujen ammattitutkinnon opiskelu tapahtuu Tuusulanjärven inspiroivassa kulttuurihistoriallisessa miljöössä. Lentokentän läheisyys tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia ja kansainvälisyyttä.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo käynyt alan perustutkinnon tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Koulutukseen voi hakea ilman alan työpaikkaa, mutta silloin alan perustutkinto tulee olla suoritettuna.

Matkailupalvelujen ammattitutkinnon suorittanut voi työskennellä matkailuyrityksessä, matkailuorganisaatiossa, kokous- ja kongressipalveluissa, hotellissa, lentokentällä ja ohjelmapalveluyrityksessä tai yrityksessä, joka järjestää tapahtumia ja messuja. Työympäristöt voivat olla kotimaisten lisäksi myös kansainvälisiä. Alalle työllistyminen vaatii kielitaitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja stressinsietokykyä.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan ilta-monimuotokoulutuksena, joka sisältää työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä, verkko-opintoja ja lähiopetusta oppilaitoksessa. Lähiopetusta on Keudan Sibeliuksenväylän toimipisteessä alustavan suunnitelman mukaan maanantaisin klo 16-20, tiistaisin klo 16-20 ja keskiviikkoisin klo 16-20. Lähiopetusta on korkeintaan kolmena päivänä viikossa. Jos sinulla ei ole alan työpaikkaa, koulutukseen sisällytetään TJK-jakso, joka kestää 3-6 kk tai yksilöllisen suunnitelman mukaan. Koulutus alkaa syyskuussa 2022.

Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

Voinko hakea tähän koulutukseen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Ennen kuin täytät hakulomakkeen, varmista että sinulla on käytynä alan perustutkinto tai sitä vastaavat työelämässä hankitut tiedot ja taidot. Mikäli et ole matkailualan työssä tällä hetkellä, alan perustutkinto tulee olla suoritettuna. Koulutukseen voi siis hakea myös ilman alan työpaikkaa, kunhan pohjalla on perustutkinto. Suomen kielen taitosi tulee olla riittävällä tasolla tutkinnon suorittamiseen. Opettaja tekee lopullisen arvioin kielitaidon riittävyydestä haastattelussa.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Hakijan tärkeät linkit

Hakeutumisohjeet Hakulomake Tutkinnon valtakunnalliset perusteet Keudan toteutussuunnitelma

Kysy lisää!

Kilpinen Sari

Opettaja

+358 505 941 835

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla