Koulutukset / Palvelualat /

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Erikoisammattitutkinnot

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Lisää suosikkeihin
Erikoisammattitutkinnot

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Edistä palvelulogistiikan strategista kehitystä!

Palvelulogistiikan erikoisasiantuntijana toimit alan strategisissa asiantuntijatehtävissä. Hallitset talouden, kustannustehokkuuden ja laadunhallinnan sekä asiantuntija- ja esimiestehtävät. Kehität työssäsi kokonaislogistiikan toimintoja.

Keudassa pääset kehittämään oman työpaikkasi toimintaa jo opintojen aikana. Tarjoamme loistavat puitteet opiskeluun, jossa voit verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos sinulla on jo työkokemusta palvelulogistiikan alalta ja toimit parhaillaan alan esimies-, kehittämis- tai strategisen työnjohdon tehtävissä.

Tutkinnosta valmistuttuasi voit toimia asiantuntijana ja esimiehenä sekä hankintoihin liittyvissä tehtävissä. Työpaikkoja voivat olla logistiikkakeskukset, yritysten, myymälöiden ja verkkokauppojen varastot, tukkuvarastot sekä logistiikkaterminaalit.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena verkko-opintoina hyödyntäen digitaalista Pinja-oppimisympäristöä. Koulutus sisältää kirjallisia tehtäviä sähköisessä Pinjassa.

Opinnoissa voi suuntautua joko toimitusketjun hallintaan tai varastologistiikkaan. Tällä hetkellä emme järjestä lastinkäsittelyn osaamisalan opetusta.

Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

Voinko hakea tähän koulutukseen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Ennen kuin täytät hakulomakkeen, varmista että sinulla on koulutuksen vaatimaa alan työkokemusta sekä työpaikka, jossa toimit esimies-, kehittämis- tai strategisen työnjohdon tehtävissä. Suomen kielen taitosi tulee olla riittävällä tasolla tutkinnon suorittamiseen. Opettaja tekee lopullisen arvioin kielitaidon riittävyydestä haastattelussa. Lisäksi tarvitset oman tietokoneen opintojen ajaksi.

Maksaako tämä koulutus?

Opiskelumaksu on 400 euroa. Opiskelumaksu laskutetaan kahdessa erässä koulutuksen alettua.

Hakijan tärkeät linkit

Hakeutumisohjeet Hakulomake Tutkinnon valtakunnalliset perusteet Keudan toteutussuunnitelma

Kysy lisää!

Rinkinen Kimmo

Opettaja

+358 504 330 025

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Toivanen Eija

Opinto-Ohjaaja

+358 503 219 155

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Toimipiste

Sarviniitynkatu 9, Kerava

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla