Koulutukset / Humanistiset ja taidealat /

Pekka Halosen akatemian kesä – Taidegrafiikan avoin työpaja

Kansanopistokoulutus

Pekka Halosen akatemian kesä – Taidegrafiikan avoin työpaja

Pekka Halosen akatemian kansanopisto

Lisää suosikkeihin

Hakuaika

31.1. – 1.5.2022

Koulutusaika

30.5. – 10.6.2022

Pekka Halosen akatemian kesä – Taidegrafiikan avoin työpaja

Pekka Halosen akatemian kansanopiston kesän taidegrafiikan avoimessa työpajassa on mahdollisuus keskittyä syväpainomenetelmiin. Kesän 2022 työpajan teemana on paratiisi. Teeman on tarkoitus tarjota ideoita ja aineksia työskentelyyn sekä ohjata kuvallisten valintojen tekemiseen

Työpaja soveltuu hyvin Pekka Halosen akatemiassa aiemmin opiskelleille, kuvataiteen ammattilaisille, perusopetusjakson työväen- ja kansalaisopistoissa käyneille tai muuten edistyneille harrastajille.

Teematyöskentelyllä kohti taiteellista ilmaisua

Opintojen teemaa, paratiisia, käsitellään eri taidegrafiikan menetelmin. Työpajassa on mahdollisuus tutustua syväpainomenetelmien perusteisiin ja taidegrafiikan parissa aiemmin työskennelleet voivat syventää aiempaa osaamistaan sekä saada ohjausta ja palautetta työn tueksi.

Ensimmäinen opiskeluviikko painottuu etsaus- ja akvatintatekniikoihin. Toisella viikolla työskennellään valotusmenetelmin. Opinto päättyy yhteiseen palautekeskusteluun.

Päivittäinen ohjattu työskentely maanantaista perjantaihin klo 9.30-14.30 (yhteensä 50 tuntia). Klo 14.30 jälkeen oppilaitoksen tiloissa voi työskennellä itsenäisesti ma-pe klo 17 asti sen jälkeen, kun työpajan käyttö ja työskentelyn perusteet ovat hallussa.

Kansanopistokoulutus toteutetaan osana Pekka Halosen akatemian ammatillisten valinnaisten opintojen kesätarjontaa

Hakeminen ja opiskelijavalinnat

Hakuaika on 31.1.-1.5.2022.

Hae koulutukseen tältä sivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella, joka on auki hakuajan. Liitä hakulomakkeeseen mukaan kolme kuvaa viimeaikaisista teoksistasi (maalauksista, piirustuksista, jne.). Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova.

Opiskelijat valitaan hakemusten saapumisjärjestyksessä. Hakemuksen ja kuvaliitteiden tulee olla perillä hakuajan loppuun mennessä.

Ilmoitamme opiskelijavalinnasta kirjeitse sekä sähköpostilla kahden viikon kuluttua hakemuksen saapumisesta. Koulutukseen hakeminen on sitovaa. Mikäli tulet valituksi koulutukseen, huomioi opintojen peruutusehdot.

Kustannukset

Opintomaksu (2 viikkoa) on 250 €.

Opintomaksu sisältää taidegrafiikansalin yleiset materiaalit, välineet sekä värit kurssin aikana. Muita kurssilla käytettäviä materiaaleja voi ostaa oppilaitoksesta. Ruokailun opiskelijat kustantavat itse.

Peruutusehdot

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. 14 päivää ennen koulutuspäivää tehty peruutus on maksuton. Sen jälkeen perutuista koulutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Todistetuissa sairastapauksissa maksua ei peritä. Peruuttamattomista koulutuksista peritään täysi hinta. Peruutukset ainoastaan puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät tältä sivulta.

Hakijan tärkeät linkit

Hakulomake

Kysy lisää!

Pia Kousa

Opettaja

+358 401 745 488

pia.kousa@keuda.fi

Marjo Dahlsten

Koulutusassistentti

+358 503 099 649

marjo.dahlsten@keuda.fi

Toimipiste

Pekka Halosen akatemia, Tuusula

Jaa sivu

Tulosta sivu

Kysy lisää hakemisesta

Keudan Hakeutumispalvelut

09 2738 3700

hakeutumispalvelut@keuda.fi

Ajankohtaista alalla