Koulutukset / Palvelualat /

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Erikoisammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Esimiestaitoja kokeneille tekijöille!

Lisää suosikkeihin
Erikoisammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Esimiestaitoja kokeneille puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tekijöille!

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittaneena toimit työpaikalla esimiehenä. Sinulla on valmiudet suunnitella ja johtaa vastuualueesi palvelutuotantoa sekä ylläpitää ja kehittää asiakkuuksia. Vastaat laadukkaista palveluista ja toiminnan kannattavuudesta sekä kehität palvelun ja työyhteisön osaamista. Tehtäviisi voi sisältyä mm. rekrytointia ja uusien työntekijöiden perehdytystä sekä palvelujen myyntiä ja mitoitusta.

Keuda on kokenut puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan kouluttaja. Pääset hyödyntämään työelämäyhteyksiämme, ammattilaisverkostoamme sekä toimivaa oppimisympäristöämme. Huomioimme opinnoissa aikaisemman työkokemuksesi, joten oma osaamisesi ratkaisee, miten paljon opiskelet ja kuinka nopeasti saat tutkinnon valmiiksi. Opintojen aikana pääset verkostoitumaan.

Tutkintoon on jatkuva haku, joten täytä hakemus jo tänään!

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos toimit esimiestehtävissä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla tai asiantuntija- ja suunnittelutehtävissä alan palveluja tuottavissa yrityksissä, julkisissa organisaatioissa tai itsenäisenä yrittäjänä. Lisäksi alan perustutkinto ja/tai ammattitutkinto on suotava, mutta tutkinnon tavoitteet eivät sitä edellytä. Suorittamalla tutkinnon syvennät osaamistasi.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot voit suorittaa kokonaan etäopintoina. Koulutus sisältää keskimäärin kaksi puolen päivän koulutusta kuukaudessa. Lisäksi opiskelija saa henkilökohtaista ohjausta opiskelun aikana. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Seuraava aloitus on 16.2.2023.

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1-1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton. Halutessasi voit hankkia ammattikirjallisuutta opiskelun tueksi.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Sovi oppisopimuksesta työnantajasi kanssa ennen kuin haet koulutukseen.

Kysy lisää!

Viinikka Eija

Opettaja

+358 401 744 530

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358 401 744 434

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla