Koulutukset / Tekniikan alat /

Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan pt, tutkinnon osa

Perustutkinnot Työvoimakoulutus

Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan pt, tutkinnon osa

Työvoimakoulutus nro 702666

Lisää suosikkeihin

Asiakaslähtöiseksi tekijäksi pintakäsittelyalan monipuolisiin tehtäviin!

Koulutus alkaa

14.3.2022

Hakuaika päättyy

14.2.2022

Oletko kiinnostunut pintakäsittelyalasta? Hakeaksesi tähän koulutukseen sinulla voi olla entuudestaan työkokemusta pintakäsittelyalalta tai rakennusalalta tai voit olla alalle tuleva ammatinvaihtaja. Koulutus sopii erityisesti fyysiseen työhön tottuneille, hyvän motivaation ja palveluasenteen omaaville ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneville henkilöille. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille (sisältää suomi toisena kielenä -opetusta).

Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on, että hankit sellaiset ammatilliset valmiudet, joiden avulla pystyt suorittamaan pintakäsittelyalan perustutkinnon osan tai osia ja työllistymään rakennusmaalariksi.

Saat koulutuksen aikana perusvalmiudet asiakaslähtöiseen työskentelyyn pintakäsittelyalan monipuolisissa työtehtävissä ja erilaisissa asiakaskohteissa. Voit työskennellä sekä itsenäisesti että työryhmän jäsenenä.

Opit valitsemaan itsenäisesti oikeat materiaalit, työvälineet ja työtavat. Ymmärrät myös työturvallisuuden, taloudellisuuden, asiakaspalvelun ja yrittäjyyden merkityksen.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopetusta (alustukset, harjoitukset, oppimistehtävät), itseopiskelua, verkko-opiskelua ja työssäoppimisjakson. Loma on 18.7.2022 – 29.7.2022.

Valittavana olevat ammattitutkinnon osat ovat:

  • Lattian päällysteiden uusiminen
  • Pientalojen ulkomaalaus
  • Rakennuspintojen ruiskumaalaus
  • Ruiskutasoitetyöt
  • Korttikoulutukset (työturva, tulityö, hätäEA)

Koulutuksen kesto

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin. Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Koulutuksen kesto on HOKSin mukaisesti noin 6 kk.

Hakeutuminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun 20 vuotta täyttäneille asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakemus TE-palveluiden sivuilla. Löydät linkin koulutuksen sivulle tältä sivulta. TE-palveluiden sivuilla on tarkempi hakuohjeistus.

Opiskelijavalinta

Koulutukseen valinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Koulutukseen valinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Koulutuksen aikaiset etuudet

Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Lisätietoa työvoimakoulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista opintososiaalisista etuisuuksista saat TE-toimistostasi tai TE-palveluiden valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702 (ma-pe klo 9-17.00.)

Haku TE-palveluiden sivuilla

Kysy lisää!

Huuhtanen Tiina

Opettaja

+358504344121

tiina.huuhtanen@keuda.fi

Koski Aki

Opettaja

+358400434376

aki.koski@keuda.fi

Toimipiste

Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla