Koulutukset / Palvelualat /

Ravintolan asiakaspalvelija (10 – 60 osp)

Perustutkinnot

Ravintolan asiakaspalvelija (10 – 60 osp)

Tutkinnon osia Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta

Lisää suosikkeihin

Aloita työt ravintolassa kesään mennessä!

Ravintolan asiakaspalvelija -koulutuksen suorittamalla sinun on mahdollista työllistyä ravintola-alalle loppukevääksi ja kesäksi. Koulutus starttaa helmikuussa 2022 ja ensimmäisten viikkojen aikana opit asiakaspalvelun sekä ruoka- ja juomamyynnin perusteita Keudassa. Maalis- ja huhtikuun aikana osaamisesi vahvistuu, kun siirryt alan työtehtävien pariin työelämään.

Koulutuksen aikana voit suorittaa oman kiinnostuksesi mukaan seuraavia tutkinnon osia: asiakaspalvelu ja myynti, juomien myynti ja tarjoilu tai kahvilapalvelut. Halutessasi voit työllistyttyäsi suorittaa valmiiksi kokonaisen tarjoilijan tutkinnon.

Opetus tapahtuu pääosin Järvenpäässä Keudan Sibeliuksenväylän toimipisteessä. Koulutuksen jälkeen sinun on mahdollista työllistyä mm. yhteistyökumppanimme Staffpointin kautta HOK-Elannon, Compass Groupin tai SSP Finlandin toimipaikkoihin. Tarjolla on työtehtäviä mm. Helsinki-Vantaan lentoasemalla sekä kesän isoissa tapahtumissa Helsingin Olympiastadionilla ja Messukeskuksessa.

Toteutusvaihtoehdot

Suoritettavat Asiakaspalvelu ja myynti (25 osp), Kahvilapalvelut (10 osp) ja Juomien myynti ja tarjoilu (25 osp) ovat tutkinnon osia Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.

Opintojen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (HOKS). Keskimäärin koulutus kestää 2,5 kuukautta. Toteutamme koulutuksen seuraavasti:

Päivä-monimuotokoulutus | Järvenpää Sibeliuksenväylä

Koulutusaika on 14.2. – 30.4.2022.
Hae koulutukseen viimeistään 30.1.2022.

Koulutus sisältää työpaikalla järjestettävää koulutusta, verkko-opintoja ja päiväsaikaan tapahtuvaa lähiopetusta oppilaitoksessa. Lähiopetus sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8.30-15.00 välille. Työpaikoilla järjestettävä koulutus voi tapahtua myös iltaisin, mikäli opiskelija valitsee ravintolan, joissa näin tehdään. Myös tilaustarjoilutapahtumat oppilaitoksessa ovat lähiviikkojen aikana mahdollisia. Tällöin osa tunneista voi siirtyä iltaan. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on jo alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

Edellytykset opiskelulle

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella sekä opettajan haastattelussa.

Ravintolatyössä edellytetään monesti 18 vuoden ikää. Lisäksi suosittelemme hyvää fyysistä kuntoa, koska työssä ollaan jatkuvasti jalkojen päällä ja liikkeessä.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Opiskelijalla tulee olla turvalliset ja hyvät jalkineet salityöskentelyyn. Opiskelun aikana on mahdollisuus käyttää koulun tarjoiluasuja.

Hakijan tärkeät linkit

Hakeutumisohjeet Hakulomake Keudan toteutussuunnitelma

Kysy lisää!

Marketta Yliniemi

Opettaja

+358 503 643 559

marketta.yliniemi@keuda.fi

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Jaa sivu

Tulosta sivu

Yhteystiedot

Keudan Hakeutumispalvelut

09 2738 3700

hakeutumispalvelut@keuda.fi

Ajankohtaista alalla