Koulutukset / Palvelualat /

Ruokapalvelujen ammattitutkinto (150 osp)

Ammattitutkinnot Verkkototeutus

Ruokapalvelujen ammattitutkinto (150 osp)

Ravintolaruoanvalmistus | Suurtalousruoanvalmistus

Lisää suosikkeihin
Ammattitutkinnot Verkkototeutus

Ruokapalvelujen ammattitutkinto (150 osp)

Kokki tuntee makujen salat!

Vahvista ammattitaitoasi alan lisäkoulutuksella opiskelemalla ruokapalvelujen ammattitutkinto Keudassa! Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on laaja-alaiset tiedot ja taidot työskennellä ravintola- tai suurtalouskokin työtehtävissä.

Ravintolakokkina valmistat maistuvia ja näyttäviä annosvaihtoehtoja erilaisissa ravintolayrityksissä. Sinulla on kokemusta toimimisesta ravintolan keittiössä ja siellä käytettävistä erilaisista valmistamismenetelmistä ja esille laitosta. Toteutat annoksia huomioiden asetetut laatu- ja kannattavuustavoitteet sekä gastronomian ja ruokatrendit.

Suurtalouskokkina valmistat laadukkaita ruokavaihtoehtoja erilaisille asiakasryhmille. Sinulla on hyvä kokemus suurkeittiön ruoanvalmistusprosesseista ja -menetelmistä. Suunnittelet ja toteutat ruokia huomioiden laatutavoitteet, ympäristönäkökulmat, kustannukset sekä ruoka- ja ravitsemussuositukset.

Ruokapalvelun ammattitutkinnon opinnot tarjoavat monipuolisia sisältöjä:

  • Ruoanvalmistus ravintolassa
  • Ruoanvalmistus suurtaloudessa
  • Erityisruokavaliot
  • Alan trendikkäät kasvisruoat
  • Ravintolan kylmät ruoat
  • Erilaiset tuotantomenetelmät
  • Ravintolan tilauspalvelut

Keudassa opiskelet joustavasti ja voit räätälöidä juuri sinun näköisesi tutkinnon. Kokonaisen tutkinnon lisäksi voit myös suorittaa yksittäisiä tutkinnon osia. Voit myös täydentää osaamistasi suorittamalla osia muista tutkinnoista esim. ravitsemis-, leipomokonditoria- tai liiketoiminnan aloilta. Pääset oppimaan aidoissa ravintolaympäristöissä osallistuessasi asiakkaille järjestettävään ravintola- ja juhlapalvelutoimintaan. Voit edetä osaamisellasi jopa valtakunnallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo käynyt ravintola- ja catering-alan perustutkinnon (kokki) tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä sekä työskentelet jo alalla tällä hetkellä. Tutkinto sopii hyvin sinulle, jos haluat lisätä osaamistasi tai osoittaa jo hankkimasi osaamisen ja edetä urallasi.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena pääosin työssä oppien sekä verkko-opintoina työn ohessa. Opintojen tukena käytetään Pinja-oppimisympäristöä. Opiskelun aloitusajankohta ja tarkempi sisältö sovitaan opiskelijaksi valinnan jälkeen kanssasi henkilökohtaisestiKoulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 300 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 150 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Kysy lisää!

Salonen Susanna

Opettaja

+358504397690

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla