Koulutukset / Tekniikan alat /

Sähköturvallisuustutkinto 2 ja 3

Lyhytkoulutus Kortti-, lupa- ja pätevyyskoulutukset

Sähköturvallisuustutkinto 2 ja 3

Lisää suosikkeihin
Lyhytkoulutus Kortti-, lupa- ja pätevyyskoulutukset

Sähköturvallisuustutkinto 2 ja 3

Sähköturvallisuustutkinto on suunnattu sähkötöiden ammattilaisille, jotka tarvitsevat työssään sähköpätevyydet 2 ja 3 tai jotka aikovat toimia sähkötöiden johtajana. Sähköpätevyys 2 pätevöittää enintään 1000 V:n sähkötöihin ja sähköpätevyys 3 sähkölaitekorjauksiin.

Sähköpätevyyden saaminen vaatii hyväksytyn tutkintosuorituksen. Tarkemmat todistuksen myöntämisen edellytykset löytyvät TUKESin sivuilta. Todistus hyväksytystä tutkintosuorituksesta on voimassa viisi vuotta, jonka aikana sähköpätevyyttä tulee hakea SETI Oy:ltä.

Sähköturvallisuustutkinto 2 ja 3

Seuraava tutkintotilaisuus järjestetään 18.4.2024. Tutkinto suoritetaan sähköisesti Tukesin eTentti-oppimisympäristössä. Tutkintokoe suoritetaan omalla koneella. Otathan siis tutkintotilaisuuteen mukaan oman kannettavan tietokoneen. Tietokoneessa on ehdottomasti oltava mahdollisuus liittyä langattomaan verkkoon. Tutkintotilaisuudessa on paikalla opettaja, joka valvoo tilaisuutta. Tutkintotilaisuudessa sallittu tutkintokirjallisuus löytyy Tukesin sivuilta. Osallistumismaksuun ei sisälly tentissä käytettävä kirjallisuus ja materiaali. Tutkintotilaisuuteen tulee ottaa mukaan myös oma kynä, kumi ja taskulaskin.

Mikäli äidinkielesi on muu kuin suomi tai sinulla on todistetusti lukihäiriö, voit pyytää lisäaikaa (+1h) tutkintotilaisuuteen. Lisäaika pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Sähköturvallisuustutkinto 2 ja 3

18.4.2024, klo 12.00-15.00 (16.00)
279,00 € (sis. ALV 24 %)
Sarviniitynkatu 9, Kerava
Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.4.2024
Ilmoittautuminen päättynyt

Kysy lisää!

Vainio Satu

Palveluasiantuntija Keuda Koulutuspalvelut Oy

+358401209723

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Maksu- ja peruutusehdot

Koulutuksen osallistumismaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai työnantajan maksaessa laskulla. Peruutusehdot

Ajankohtaista alalla