Koulutukset / Tekniikan alat /

Sähköturvallisuustutkintoon 2 ja 3 valmistava koulutus ja tutkintotilaisuus

Lyhytkoulutus

Sähköturvallisuustutkintoon 2 ja 3 valmistava koulutus ja tutkintotilaisuus

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Lisää suosikkeihin
Lyhytkoulutus

Sähköturvallisuustutkintoon 2 ja 3 valmistava koulutus ja tutkintotilaisuus

Valmistaudu tutkintoon osallistumalla koulutukseen verkossa tai paikan päällä!

Sähköturvallisuustutkinto on suunnattu sähkötöiden ammattilaisille, jotka tarvitsevat työssään sähköpätevyydet 2 ja 3 tai jotka aikovat toimia sähkötöiden johtajana. Sähköpätevyys 2 pätevöittää enintään 1000 V:n sähkötöihin ja sähköpätevyys 3 sähkölaitekorjauksiin.

Sähköpätevyyden saaminen vaatii hyväksytyn tutkintosuorituksen. Tarkemmat todistuksen myöntämisen edellytykset löytyvät TUKESin sivuilta. Todistus hyväksytystä tutkintosuorituksesta on voimassa viisi vuotta, jonka aikana sähköpätevyyttä tulee hakea SETI Oy:ltä.

Voit osallistua ensin valmistavaan koulutukseen ja sen jälkeen tutkintotilaisuuteen tai vaihtoehtoisesti voit osallistua pelkkään tutkintotilaisuuteen.

Valmistava koulutus (6 x 4 tuntia)

Koulutus järjestetään seuraavan kerran loka – marraskuussa 2022. Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Koulutukseen voi osallistua joko paikan päällä Keravan Sarviniitynkadulla tai etänä Microsoft Teamsin välityksellä. Koulutus sisältää opetuksen lisäksi myös kotitehtäviä ja harjoituskokeen.

Tutkintotilaisuus

Torstaina 17.11.2022 klo 12 – 15 (16)

Tutkinto suoritetaan sähköisesti Tukesin eTentti-oppimisympäristössä. Tutkintotilaisuudessa on paikalla opettaja, joka valvoo tilaisuutta. Tutkintotilaisuudessa sallittu tutkintokirjallisuus löytyy Tukesin sivuilta. Osallistumismaksuun ei sisälly tentissä käytettävä kirjallisuus ja materiaali. Tutkintotilaisuuteen tulee ottaa mukaan oma kynä, kumi ja taskulaskin.

Ilmoita kiinnostuksesi jo ennakkoon!

Ilmoittautuminen syksyn 2022 valmistavaan koulutukseen ja tutkintotilaisuuteen aukeaa myöhemmin. Voit jättää yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä kun seuraavan toteutuksen aikataulu vahvistuu. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Kysy lisää!

Uotila Marika

Hakeutumiskoordinaattori

+358 503 438 618

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Toimipiste

Sarviniitynkatu 9, Kerava

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla