Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Startti ammattiin – alle 30-vuotiaille nuorille

Työvoimakoulutus

Startti ammattiin – alle 30-vuotiaille nuorille

Työvoimakoulutus nro 701264

Lisää suosikkeihin

Etsitkö omaa alaasi? Oletko vailla toisen asteen tutkintoa?

Koulutus alkaa: 29.11.2021

Hakuaika päättyy: 14.11.2021

HUOM! Koulutuksen aloitusta siirretty ja hakuaikaa jatkettu!

Kohderyhmänä ovat alle 30-vuotiaat työnhakijat, jotka etsivät omaa alaa ja eivät vielä ole suorittaneet 2. asteen tutkintoa. Koulutus sopii sinulle, jos

 1. haluat lisätietoa omista vahvuuksistasi
 2. haluat ohjausta ja tukea oman koulutus- ja työurasi suunnittelussa
 3. olet halukas kokeilemaan valitsemaasi alaa tai aloja joko oppilaitoksen tai työelämän ympäristössä

Koulutuksen tavoitteena on osaamisesi kehittäminen siten, että pystyt hankkimaan 2. asteen tutkinnon ja/tai työllistymään.

Toteutus

Koulutus alkaa 29.11.2021 ja kestää yhteensä 16 viikkoa (päättyy 23.3.2022). Neljän ensimmäisen viikon aikana rakennetaan urasuunnitelma, jota toteutetaan seuraavan 12 viikon aikana valitsemallasi alalla joko oppilaitoksessa opiskelemalla tai työssäoppimalla.

Keskeiset ammatilliset oppimisympäristöt:

 • Autoala
 • Kone- ja tuotantotekniikka
 • Sähkö- ja automaatioala
 • Rakennusala
 • Talotekniikka
 • Logistiikka
 • Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala
 • Ravintola- ja cateringala
 • Sosiaali- ja terveysala
 • Liiketoiminta
 • Tieto- ja viestintäteknikka
 • Puutarha-ala

Ammatillisen jakson aikana opiskelija saa käsityksen alasta ja alan koulutuksen vaatimuksista. Ammatillisen jakson aikana suoritetaan alalla tarvittavat luvat, passit ja kortit. Koulutus koostuu pääsääntöisesti kontaktiopetuksesta oppilaitoksessa poikkeustilanne huomioiden. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon sisältyy lähiopetusta, verkko-opetusta, opiskelijan itsenäistä työskentelyä, yksilöllistä tai pienryhmäohjausta sekä työpaikalla tai projektissa tapahtuvaa oppimista.

Hakeutuminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa ja ovat 20-29-vuotiaita. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä koulutushakemus työhallinnon internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus, hakutunnuksena koulutuksen numero 701264 tai jättämällä hakulomake työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus. Hakuaika päättyy 10.10.2021. jonka jälkeen sinut kutsutaan mahdollisesti valintahaastatteluun (sinut voidaan valita myös ilman haastattelua hakemuksen perusteella).

Koulutuksen aikaiset etuudet

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse Te-palveluiden Koulutusneuvonnasta p. 0295 020 702 ma- pe klo 9.00-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Hakeutuminen TE-palveluiden sivuilla

Kysy lisää!

Veteläinen Aulis

Tuntiopettaja päätoiminen

+358505754573

aulis.vetelainen@keuda.fi

Toimipiste

Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla