Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Tekstiili- ja muotialalle suunnattu johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (180 osp)

Erikoisammattitutkinnot Verkkototeutus

Tekstiili- ja muotialalle suunnattu johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (180 osp)

Tunne vahvuutesi – menesty johtajana!

Lisää suosikkeihin
Erikoisammattitutkinnot Verkkototeutus

Tekstiili- ja muotialalle suunnattu johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (180 osp)

Kehitä ammattitaitoasi johtajana tekstiili- ja muotialalla

Johtamisen asiantuntijana johdat, suunnittelet ja kehität omaa vastuualuettasi tai yritystäsi. Työskentelet yleisimmin johtajan tai päällikön roolissa, esimerkiksi tuotantopäällikkönä tai oman PK-yrityksesi toimitusjohtajana.

Keudassa saat henkilökohtaista ohjausta, pääset osallistumaan asiantuntijaluennoille sekä saat tärkeitä taitoja oman johtamistapasi kehittämiseen. Painotamme tutkinnossa ihmisläheistä johtamistyyliä ja annamme sinulle työkaluja työyhteisösi kehittämiseen. Oppimisympäristönä on inspiroiva ja kultturelli Tuusulanjärven ympäristö.

Tutkinnon suorittaminen antaa käytännölliset työvälineet toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen omassa organisaatiossasi.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Koulutus sopii sinulle, jolla on vankkaa käytännön kokemusta johtamisesta sekä vahva toimialasi ja organisaatiosi toiminnan osaaminen ja asiantuntemus. Osaat johtaa ja kehittää omaa vastuualuettasi ja vastaat oman yksikkösi tai vastuualueesi toiminnan johtamisesta niin, että organisaation strategiat toteutuvat ja päästään asetettuihin tavoitteisiin. Koulutus edellyttää työpaikkaa, jossa tehtävääsi sisältyy vastuualueen tai henkilöstön johtamista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan verkkopainotteisena monimuotokoulutuksena. Opiskelu tapahtuu työn ohessa ja koulutus kestää keskimäärin noin vuoden. Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena noin yhtenä päivänä kuussa. Kuljemme mukanasi koko koulutuksen ajan ohjaten ja sparraten! Lähiopetus pidetään Keudan Järvenpään toimipisteessä Tuusulanjärven rannalla. Seuraava toteutus alkaa 19.9.2024.

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Koulutuksen voi suorittaa oppisopimuksella.

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppisopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 800 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 200 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Koulutukseen on jatkuva haku. Aloitus sovitaan kanssasi, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Kysy lisää!

Kihlman Anne

Opettaja

+358505954080

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358401744434

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla