Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Tekstiili- ja muotialalle suunnattu Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp)

Ammattitutkinnot

Tekstiili- ja muotialalle suunnattu Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp)

Syvennä osaamistasi!

Lisää suosikkeihin
Ammattitutkinnot

Tekstiili- ja muotialalle suunnattu Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp)

Kehitä ammattitaitoasi ja verkostoidu tekstiili- ja muotialan osaajien kanssa!

Tämän käytännönläheisen koulutuksen avulla kehität omaa osaamistasi ja tiimisi toimintaa. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa lähiesimiestyötä ja saada siihen vertaistukea alan muilta osaajilta.

Koulutuksen aikana saat oivalluksia ja lisäoppia viestintä- ja työyhteisötaitoihin, valmentavaan esimiesotteeseen, perehdyttämiseen sekä työryhmäsi toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen huomioiden taloudelliset ja lakisääteiset näkökulmat.

Saat palautetta omasta työstäsi ja runsaasti tukea osaamisesi kehittämiseen ja omien vahvuuksiesi löytämiseen sekä omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen. Laadimme sinulle henkilökohtaisen opintosuunnitelman huomioiden aikaisemmat koulutuksesi ja työkokemuksesi. Hyödynnämme opetuksessa mielenkiintoisia ja monipuolisia opetusmenetelmiä. Koulutuspäivissä on mukana asiantuntijoita alan yrityksistä ja liitosta.

Mitä osaamista tarvitset juuri nyt lisää tiimisi ja itsesi kehittämiseen?

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit tällä hetkellä esimerkiksi myymälä- tai tuotantopäällikkönä, työhön osallistuvana työryhmän lähiesimiehenä, tiimiesimiehenä tai ”kymppinä”. Tutkinnon suorittaminen edellyttää työryhmän tai tiimin päivittäistä ohjaamista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää noin vuoden. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Opiskelu tapahtuu alan työn ohessa. Koulutuspäiviä on yhteensä 8-10 riippuen omista valinnoistasi (kestoltaan 2-7 h/päivä), keskimäärin yksi koulutuspäivä kuukaudessa. Koulutuspäivien lisäksi on tunnin mittaisia ryhmäsparrauksia kerran kuukaudessa ja lisäksi saat säännöllistä ohjausta työpaikkaohjaajan lisäksi opettajaltasi. Koulutus on mahdollista suorittaa kokonaan etänä. Lähiopetus pidetään Keudan Järvenpään toimipisteessä Tuusulanjärven rannalla. Seuraava tekstiili- ja muotialalle suunnattu koulutus alkaa syksyllä 2023.

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Täytä hakulomake tällä sivulla.

Kysy lisää!

Purovesi Outi

Opettaja

+358 401 744 423

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358 401 744 434

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla