Koulutukset / Humanistiset ja taidealat /

Turvallisuuspäällikön valmennusohjelma

Lyhytkoulutus

Turvallisuuspäällikön valmennusohjelma

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Lisää suosikkeihin

Hanki uutta osaamista! Riskit muuttuvat ja turvallisuusvaatimukset kasvavat.

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa uudenlaisen asiantuntija- ja päällikkövalmennuksen, mikä antaa osallistujalle valmiudet toimia monipuolisesti organisaation erilaisissa turvallisuuden ja riskienhallinnan kehittämis- ja johtamistehtävissä. Koulutus alkaa 11.1.2022 ja kestää n. 6 kk. Koulutuksen kesto on 10 päivää, jatkokoulutuksen kanssa yhteensä 16 päivää ja kokonaishinta on 1100 € (+ ALV 24%) tai 1760 € (+ ALV 24%), mistä yrityksen maksuosuus on yrityksen koosta riippuen vähintään 330 € (+ ALV 24%) ja enintään 880 € (+ ALV 24%).

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa yhdistyvät korkea asiantuntijuus sekä käytännönläheisyys ja opitun soveltaminen käytäntöön. Koulutus koostuu peruskoulutuksesta, jossa keskitytään johtamis- sekä turvallisuus- ja riskienhallintajohtamistaitojen kehittämiseen. Peruskoulutuksen laajuus on 10 opiskelijatyöpäivää. Peruskoulutuksen jälkeen on tentti, jonka jälkeen opiskelija ja hyväksytysti tentin suorittanut saa todistuksen. Peruskoulutuksen jälkeen osallistuja voi jatkaa erikoistumiskoulutukseen, mikä on kuuden opiskelijatyöpäivän mittainen.

Erikoistumismahdollisuuksia ovat

kokonaisvaltainen riskienhallinta, kriisijohtaminen ja -viestintä, varautuminen ja valmiussuunnittelu, työturvallisuus ja työhyvinvointi, kiinteistö- ja toimitilaturvallisuus, paloturvallisuus ja pelastustoiminta, tietoturvallisuus ja tietosuoja sekä rakennustyömaaturvallisuus ja turvallisuuskoordinaattoritoiminta. Kullekin osallistujalle laaditaan yksilöllinen koulutusohjelma. Erikoistumiskoulutuksen jälkeen on tentti, minkä hyväksytysti suorittanut saa todistuksen.

Työllistyminen

Valmennuksen jälkeen osallistujat ovat saaneet hyvät valmiudet toimia turvallisuuteen liittyvissä kehittämis- ja päällikkötehtävissä. Lisäksi he saavat valmiudet toimia asiantuntijatehtävissä niiden erikoistumisosaluiden osalta, jotka he ovat hyväksytysti suorittaneet.

Kustannukset

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-hallinnon kanssa ns. yhteishankintakoulutuksena/ täsmäkoulutuksena. Opiskelijatyöpäivänhinta on 110 € (+  ALV 24%)/ henkilö. Uudenmaan ELY-keskus tukee taloudellisesti koulutusta. Tuen suuruus riippuu valmennukseen osallistuvan henkilön taustaorganisaation koosta ja on 30–50 % em. kustannuksista.

Pääkouluttaja

Turvallisuus-, riskienhallinta ja laatuasiantuntija Kari Helislahti on toiminut yli 30 vuoden ajan eri organisaatioissa, mm. lentoyhtiössä, vakuutusyhtiössä, energiayhtiössä ja valtionhallinnossa, riskienhallinnan, kokonaisturvallisuuden, kriisijohtamisen sekä laadunhallinnan kehittämisestä vastuullisena päällikkönä ja -johtajana sekä kouluttajana.

Lue Kari Helislahden haastattelu

Turvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntija on nähnyt alan monet kehitysaskeleet

Kysy lisää!

Anne Vuorinen
Toimitusjohtaja
Keuda Koulutuspalvelut Oy
p. 050 415 0974
anne.vuorinen@keuda.fi

Kari Helislahti
Turvallisuus-, riskienhallinta- ja laatuasiantuntija
Frontdrivers
p. 0400 445 824
kari.helislahti@frontrunner.fi

Ely-keskuksen logo Te-palveluiden logo

 

Tutustu myös muihin riskienhallinnan ja turvallisuuden koulutuksiin

Päivän kestävät lyhytkoulutukset pureutuvat kukin eri aihealueeseen. Teemat liittyvät turvallisuuslainsäädäntöön, turvallisuusuhkien tunnistamiseen ja niiden hallintaan sekä turvallisuuden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Kaikki koulutukset toteutetaan livewebinaareina kokonaan verkossa. Koulutukset on suunnattu johto-, päällikkö- ja esihenkilötehtävissä toimiville sekä erilasille kehittämisen, turvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntijoille.

Jaa sivu

Ajankohtaista alalla