Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Turvallisuuspäällikön valmennusohjelma

Lyhytkoulutus

Turvallisuuspäällikön valmennusohjelma

Keuda Koulutuspalvelut Oy | Turvallisuus

Lisää suosikkeihin
Lyhytkoulutus

Turvallisuuspäällikön valmennusohjelma

Hanki uutta osaamista! Riskit muuttuvat ja turvallisuusvaatimukset kasvavat.

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa uudenlaisen asiantuntija- ja päällikkövalmennuksen, joka antaa osallistujalle valmiudet toimia monipuolisesti erilaisissa turvallisuuden ja riskienhallinnan kehittämis- ja johtamistehtävissä. Valmennus sopii yrityksissä ja julkisen sektorin organisaatioissa toimiville toimialasta riippumatta.

Turvallisuuspäällikön valmennusohjelma on parhaillaan käynnissä. Seuraavan toteutuksen ajankohta ei ole vielä tiedossa. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan yksittäiseen koulutuspäivään, olethan meihin yhteydessä. Koulutuspäivien sisällöt näet alta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa yhdistyvät korkea asiantuntijuus sekä käytännönläheisyys ja opitun soveltaminen käytäntöön. Koulutus alkaa kymmenen päivän kestoisella peruskoulutuksella, jossa keskitytään johtamis- sekä turvallisuus- ja riskienhallintajohtamistaitojen kehittämiseen. Peruskoulutuksen päätteeksi suoritetaan tentti, jonka jälkeen jatketaan kuuden päivän pituiseen erikoistumiskoulutukseen syventämään osaamista. Erikoistumiskoulutuksen jälkeen on tentti, jonka hyväksytysti suorittanut saa osallistumistodistuksen.

Peruskoulutuspäivät

 • To 24.11.2022 Kurssin avaus, käytännön järjestelyt sekä teemana organisaation johtaminen ja turvallisuusjohtaminen (Lähipäivä)
 • Pe 25.11.2022 Turvallisuusvastuut ja -tehtävät sekä -vaatimukset (Lähipäivä)
 • Ti 13.12.2022 Turvallisuusjohtaminen ja -kulttuuri (Etäpäivä)
 • Ke 14.12.2022 Turvallisuusdokumentit ja -viestintä (Etäpäivä)
 • To 15.12.2022 Riskienhallinta (Etäpäivä)
 • Ke 18.1.2023 Sidosryhmät ja sidosryhmäyhteistyö (Etäpäivä)
 • To 19.1.2023 Kriisijohtaminen ja -viestintä (Etäpäivä)
 • Pe 20.1.2023 Turvallisuuden nykytilan arvioiminen ja kehittäminen (Etäpäivä)
 • To 9.2.2023 Turvallisuustapahtuma, kertaus ja tentti (Lähipäivä)
 • Pe 10.2.2023 Turvallisuuspätevyydet, kouluttautumismahdollisuudet, erikoistumiskoulutus, kurssin päätös, palautekeskustelu (Lähipäivä)

Erikoistumiskoulutuspäivät

 • To 9.3.2023 Työturvallisuus ja -hyvinvointi (Etäpäivä)
 • Pe 10.3.2023 Kemikaaliturvallisuus ja sähköturvallisuus (Etäpäivä)
 • To 20.4.2023 Kiinteistö- ja toimitilaturvallisuus (Etäpäivä)
 • To 21.4.2023 Rakennus-, asennus- ja vuosihuoltotyömaiden turvallisuus (Etäpäivä)
 • To 11.5.2023 Paloturvallisuus ja pelastustoiminta, ympäristönsuojelu ja energiatehokkuus (Lähipäivä)
 • Pe 12.5.2023 Tieto-/kyberturvallisuus (Lähipäivä)

Osaamispääoma

Valmennuksen jälkeen osallistuja saa hyvät valmiudet toimia turvallisuuspäällikkönä tai muissa turvallisuuteen liittyvissä kehittämis- ja päällikkötehtävissä. Lisäksi koulutuksen suorittanut saa valmiudet toimia asiantuntijatehtävissä niillä erikoistumiskoulutuksen osa-alueilla, jotka hän on  hyväksytysti suorittanut.

Kustannukset

Turvallisuuspäällikkövalmennus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-hallinnon kanssa täsmäkoulutuksena (yhteishankintakoulutusta). Opiskelijatyöpäivän hinta on 110 € (+  ALV 24%)/ henkilö. Uudenmaan ELY-keskus tukee taloudellisesti koulutusta. Tuen suuruus riippuu valmennukseen osallistuvan henkilön taustaorganisaation koosta ja on 30–50 % em. kustannuksista.

Perus- ja erikoistumiskoulutus kestävät yhteensä 16 päivää. Koulutuksen yhteishinta on 1760 € (+ ALV 24 %) ja ELY-tuen jälkeen yrityksen maksuosuus on 880 € – 1232 € (+ ALV 24%), riippuen organisaation koosta.

Pääkouluttaja

Turvallisuus-, riskienhallinta ja laatuasiantuntija Kari Helislahti on toiminut yli 30 vuoden ajan eri organisaatioissa, mm. lentoyhtiössä, vakuutusyhtiössä, energiayhtiössä ja valtionhallinnossa, riskienhallinnan, kokonaisturvallisuuden, kriisijohtamisen sekä laadunhallinnan kehittämisestä vastuullisena päällikkönä ja -johtajana sekä kouluttajana.

Kysy lisää!

Anne Vuorinen
Toimitusjohtaja
Keuda Koulutuspalvelut Oy
p. 050 415 0974
anne.vuorinen@keuda.fi

Kari Helislahti
Turvallisuus-, riskienhallinta- ja laatuasiantuntija
p. 040 044 5824
kari.helislahti@frontrunner.fi

Ely-keskuksen logo
Te-palveluiden logo

Ajankohtaista alalla