Lyhytkoulutus Perustutkinnot

Työpaikkaohjaajakoulutus

Verkkototeutus 5 osp tai lähipäivätoteutus (1 pv)

Lisää suosikkeihin

Tukea ohjaamiseen työpaikalla

Työpaikkaohjaaja, olet keskeisin yhteyshenkilö verkostossa opiskelijan opintojen aikana. Olet kuin tienviitta: sinä ohjaat ja näytät parhaat reitit, mutta opiskelijan tehtävänä on löytää itse perille. Keudan koulutuksessa vahvistat omia taitojasi ohjaajana.

Koulutuksen aiheena on suunnittelu, ohjaus ja palautteen antaminen.

  • Kuinka kehitän omaa ohjaamistani?
  • Miten suunnittelen työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja annan palautetta?

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille ohjaamisesta kiinnostuneille. Koulutuksen järjestää Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä.

Voit osallistua joko päivän kestävään lähitoteutukseen tai verkkototeutukseen, jossa suoritat 5 osp:n laajuisen tutkinnon osan.

Verkkototeutus (5 osp)

Verkkototeutus

Ilmoittautuminen avautuu 1.11.2021.

Voit aloittaa verkkototeutuksen sopimuksen mukaan ja tutustua verkossa oleviin materiaaleihin ja tehtäviin. Verkkototeutuksen aikana teet työpaikkaohjaukseen liittyvän ohjaussuunnitelman. Voit halutessasi suorittaa tutkinnon osan ”Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen (5 osp), jolloin hyödynnät laatimaasi ohjaussuunnitelmaa ja annat osaamisestasi näytön valmentautumalla perehdyttämis-, ohjaus- ja palautteenantotilanteisiin käytännön työtilanteissa. Saat todistuksen tutkinnon osasta osana Liiketoiminnan perustutkintoa. Lisätietoja verkkokurssin opettajaltasi.

Ilmoittaudu verkkototeutukseen täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake. Täytäthän lomakkeelle edustamasi yrityksen/organisaation nimen. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään koulutuksen maksajaa, mutta klikkaa vain ”HAKIJA” ja pääset eteenpäin (koulutus on maksuton). Olemme yhteydessä sopiaksemme aloitusajankohdan.

Verkkototeutus

Aloitus sovitaan hakijan kanssa
Maksuton
Ilmoittautuminen avautuu 1.11.2021.
Ilmoittaudu tästä.

Huom! Jos opiskelet tällä hetkellä ammatillista koulutusta toisessa oppilaitoksessa, voit osallistua vastaavalle kurssille Aavo-verkoston kautta. Keudassa jo opiskelevat ilmoittautuvat omalle vastuuohjaajalleen.

Lähipäivätoteutus (1 pv)

Yhden päivän lähitoteutus on tiivis koulutuspaketti, jossa saat työkaluja omien ohjaustaitojen kehittämiseen. Tapaat myös muita työpaikkaohjaajia.

Ilmoittaudu lähipäivään täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake sinulle sopivalle päivälle.

Lähipäivätoteutus

13.10.2021, klo 9-15
Maksuton
11.10.2021
Keskikatu, Kerava
Ilmoittaudu tästä

Lähipäivätoteutus

24.11.2021, klo 9-15
Maksuton
Viimeinen ilmoittautumispäivä 16.11.2021
Keskikatu, Kerava
Ilmoittaudu tästä

Kysy lisää!

Ranto Päivi

Asiakkuuspäällikkö

+358504150969

paivi.ranto@keuda.fi

Toimipiste

Keskikatu 3, Kerava

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla