Lyhytkoulutus Perustutkinnot

Työpaikkaohjaajakoulutus

Verkkototeutus 5 osp tai lähipäivätoteutus (1 pv)

Lisää suosikkeihin
Lyhytkoulutus Perustutkinnot

Työpaikkaohjaajakoulutus

Tukea ohjaamiseen työpaikalla

Työpaikkaohjaaja olet keskeisin yhteyshenkilö verkostossa opiskelijan opintojen aikana. Olet kuin tienviitta: sinä ohjaat ja näytät parhaat reitit, mutta opiskelijan tehtävänä on löytää itse perille. Keudan koulutuksissa vahvistat omia taitojasi ohjaajana.

  • Kuinka kehitän omaa ohjaamistani?
  • Miten suunnittelen työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja annan palautetta?
  • Miten valmistaudun opiskelijan osaamisen arviointiin?

Koulutukset ovat maksuttomia ja avoimia kaikille ohjaamisesta kiinnostuneille. Kouluttajina toimivat Keudan työpaikkaohjauksen asiantuntijat.

Keudan verkkototeutuksessa suoritat tutkinnon osan ”Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen, 5 osp”. Verkkototeutukseen osallistuminen edellyttää työympäristöä, jossa on mahdollista antaa näyttö tutkinnon perusteiden mukaisesti (ePerusteet).

Järjestämme myös koulutusta (1 pv) lähipäivätoteutuksena. Valitse alla olevista vaihtoehdoista sopiva vaihtoehto.

Verkkototeutus (5 osp)

Voit aloittaa verkkototeutuksen sopimuksen mukaan. Sinulle laaditaan henkilökohtainen suunnitelma. Tämän jälkeen voit tutustua verkossa oleviin materiaaleihin ja tehtäviin. Verkkototeutuksen aikana teet työpaikkaohjaukseen liittyvän ohjaussuunnitelman. Voit hyödyntää laatimaasi ohjaussuunnitelmaa, kun annat osaamisestasi näytön valmentautumalla perehdyttämis-, ohjaus- ja palautteenantotilanteisiin käytännön työtilanteissa. Näytön arviojana toimivat verkkokurssin opettaja ja työelämän edustaja. Saat todistuksen tutkinnon osasta ”Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen (5 osp)” osana Liiketoiminnan perustutkintoa.

Ilmoittaudu verkkototeutukseen täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake. Täytäthän lomakkeelle edustamasi yrityksen/organisaation nimen. Olemme yhteydessä sopiaksemme aloitusajankohdan.

Ilmoittautuminen verkkototeutukseen

Aloitus sovitaan hakijan kanssa
Maksuton
Ilmoittaudu tästä

Huom! Jos opiskelet tällä hetkellä ammatillista koulutusta toisessa oppilaitoksessa, voit osallistua vastaavalle kurssille Aavo-verkoston kautta. Keudassa jo opiskelevat ilmoittautuvat omalle vastuuohjaajalleen.

Lähipäivätoteutus (1 pv)

Yhden päivän lähitoteutus on tiivis ja vuorovaikutteinen koulutuspaketti, jossa saat työkaluja omien ohjaustaitojesi kehittämiseen. Tapaat myös muita työpaikkaohjaajia.

Ilmoittautuminen lähipäivätoteutukseen

Seuraavat lähipäivätoteutukset pidetään syyskuussa ja marraskuussa 2022. Ilmoittautuminen alkaa, kun tarkempi aikataulu on vahvistunut.

Kysy lisää!

Ranto Päivi

Kehittämisasiantuntija

+358 504 150 969

paivi.ranto@keuda.fi

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

hakeutumispalvelut@keuda.fi

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla