Koulutukset / Humanistiset ja taidealat /

Työturvallisuuskorttikoulutus

Lyhytkoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutus

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Lisää suosikkeihin

Suorita työturvallisuuskortti Keudassa!

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Turvallisuuden hallinta yhteisellä työpaikalla edellyttää tilaajayrityksen ja toimittajayritysten välistä toimivaa yhteistyötä.

Toteutamme työturvallisuuskorttikoulutusta sekä lähikoulutuksena että verkkokoulutuksena. Tulevat koulutuspäivät löytyvät alta.

Työpäivän pituisen (8 tuntia) työturvallisuuskorttikoulutuksen hyväksytysti suoritettuasi saat Työturvallisuuskeskuksen (TTK) myöntämän työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta. Työturvallisuuskortti toimitetaan postitse 3-4 viikon kuluessa koulutuksesta.

Ilmoittautuminen

Verkkokoulutus

Koulutus toteutetaan Teamsin välityksellä. Osallistuaksesi koulutukseen tarvitset toimivan nettiyhteyden sekä tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on toimiva kamera.

9.12.2021, klo 8.00-16.00
101,25 € (sis. ALV 24 %)
Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.12.2021
Ilmoittaudu tästä

Lähikoulutus

Seuraava lähikoulutus ilmoitetaan myöhemmin.

Osallistujilla on mahdollisuus syödä lounasta omakustanteisesti opiskelijaravintola Breikissä. Myös kahvila palvelee Keuda-talon alakerrassa.

Kohderyhmä

Työturvallisuuskorttikoulutus on tarkoitettu erityisesti teollisuudessa toimiville yrityksille ja aloille, joilla työturvallisuuden merkitys korostuu.

Koulutus soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille ja muille vastaaville aloille. Myös toimistossa tai muussa vähemmän riskialttiissa ympäristössä työskentelevät hyötyvät työturvallisuuskurssin käymisestä.

Vaarojen ja turvallisuusriskien tunnistamisesta, työn kuormitustekijöiden ymmärtämisestä, työsuojelusta sekä muusta kurssisisällöstä voi ammentaa tietoja myös toimistoympäristön työturvallisuuteen.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii turvallisuusasioiden asiantuntija Kari Helislahti.

Lue Kari Helislahden haastattelu

Turvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntija on nähnyt alan monet kehitysaskeleet

Koulutuspaikan vahvistus

Lähetämme muistutusviestin koulutukseen saapumisohjeineen/ liittymislinkkeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin. Koulutus toteutetaan, mikäli vähimmäisosallistujamäärä täyttyy.

Peruutusehdot Yrityskohtaiset koulutuspalvelut

Kysy lisää!

Elina Vesalainen

Hakeutumiskoordinaattori

+358 401 744 463

elina.vesalainen@keuda.fi

Toimipiste

Keskikatu 3, Kerava

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla