Koulutukset / Humanistiset ja taidealat /

Työturvallisuuskorttikoulutus

Lyhytkoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutus

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Lisää suosikkeihin

Suorita työturvallisuuskortti Keudassa!

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Turvallisuuden hallinta yhteisellä työpaikalla edellyttää tilaajayrityksen ja toimittajayritysten välistä toimivaa yhteistyötä.

Toteutamme työturvallisuuskorttikoulutusta sekä lähikoulutuksena että verkkokoulutuksena. Tulevat koulutuspäivät löytyvät alta.

Työpäivän pituisen (8 tuntia) työturvallisuuskorttikoulutuksen hyväksytysti suoritettuasi saat Työturvallisuuskeskuksen (TTK) myöntämän työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta. Työturvallisuuskortti toimitetaan postitse 3-4 viikon kuluessa koulutuksesta.

Ilmoittautuminen

Verkkokoulutus

Koulutus toteutetaan Teamsin välityksellä. Osallistuaksesi koulutukseen tarvitset toimivan nettiyhteyden sekä tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on toimiva kamera.

9.12.2021, klo 8.00-16.00
101,25 € (sis. ALV 24 %)
Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.12.2021
Ilmoittaudu tästä

Lähikoulutus

26.10.2021, klo 8.00-16.00
123,75 € (sis. ALV 24 %)
Viimeinen ilmoittautumispäivä 18.10.2021
Keuda-talo, Keskikatu 3, Kerava
Ilmoittaudu tästä

Osallistujilla on mahdollisuus syödä lounasta omakustanteisesti opiskelijaravintola Breikissä. Myös kahvila palvelee Keuda-talon alakerrassa.

Kohderyhmä

Työturvallisuuskorttikoulutus on tarkoitettu erityisesti teollisuudessa toimiville yrityksille ja aloille, joilla työturvallisuuden merkitys korostuu.

Koulutus soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille ja muille vastaaville aloille. Myös toimistossa tai muussa vähemmän riskialttiissa ympäristössä työskentelevät hyötyvät työturvallisuuskurssin käymisestä.

Vaarojen ja turvallisuusriskien tunnistamisesta, työn kuormitustekijöiden ymmärtämisestä, työsuojelusta sekä muusta kurssisisällöstä voi ammentaa tietoja myös toimistoympäristön työturvallisuuteen.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii turvallisuusasioiden asiantuntija Kari Helislahti.

Lue Kari Helislahden haastattelu

Turvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntija on nähnyt alan monet kehitysaskeleet

Maksaminen ja koulutuspaikan vahvistus

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä hakeutumiskoordinaattori Elina Vesalaiseen 040 174 4463 / elina.vesalainen@keuda.fi. Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin koulutukseen saapumisohjaineen/ liittymislinkkeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin. Koulutus toteutetaan, mikäli vähimmäisosallistujamäärä täyttyy.

Peruutusehdot Yrityskohtaiset koulutuspalvelut

Kysy lisää!

Vesalainen Elina

Palvelusuunnittelija

+358401744463

elina.vesalainen@keuda.fi

Toimipiste

Keskikatu 3, Kerava

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla