Koulutukset / Terveys- ja hyvinvointialat /

Valmiuksia hoitoalalla toimimiseen (15-45 osp)

Perustutkinnot

Valmiuksia hoitoalalla toimimiseen (15-45 osp)

Tutkinnon osa Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Lisää suosikkeihin
Perustutkinnot

Valmiuksia hoitoalalla toimimiseen (15-45 osp)

Opiskele tutkinnon osa kätevästi verkossa ja työpaikalla!

Haluatko tehdä työtä ihmisten hyväksi? Kiinnostaako sinua kotona asumisen ja elämänhallinnan tukeminen, mielenterveys- ja päihdetyö eri asiakasryhmien parissa tai lasten ja nuorten mielenterveystaitojen edistäminen?

Voit aloittaa sosiaali- ja terveysalan opinnot suorittamalla yksittäisiä tutkinnon osia, joiden myötä saat osaamista työn suunnitteluun ja asiakkaiden ohjaamiseen arjessa ja palveluissa. Tutkinnon osan voi opiskella joko erillisenä tai sen voi sisällyttää sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon (lähihoitaja). Järjestämme kolme eri tutkinnon osaa, jotka kaikki voi aloittaa joustavasti oman aikataulun mukaan.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (HOKS). Koulutus kestää arviolta kolme kuukautta. Toteutamme koulutuksen seuraavasti:

Päivä-monimuotokoulutus

Koulutus sisältää alan työpaikalla järjestettävää koulutusta ja verkko-opintoja. Teet asiakastyötä joko projektina tai työpaikalla oppien. Opinnot alkavat verkossa, joten voit rytmittää opiskelusi arkeesi sopivalla tavalla. Voit suorittaa yhden tai useamman seuraavista tutkinnon osista:

  • Kotona asumisen ja elämänhallinnan tukeminen (15 osp)
  • Mielenterveys- ja päihdetyö eri asiakasryhmille (15 osp)
  • Lapsen ja nuoren mielenterveystaitojen edistäminen (15 osp)

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

Edelytykset opiskelulle

Kielitaito

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella sekä opettajan haastattelussa.

Työpaikka

Monimuotokoulutus edellyttää hoitoalan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia esimerkiksi koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Terveydentilavaatimukset ja rikostaustaote

Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Opiskelijaksi ottamisen esteistä löytyy lisätietoa täältä. Opiskelijoiden tulee esittää rikostaustaote ennen työpaikalla tapahtuvan oppimisen alkua.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Hakijan tärkeät linkit

Hakeutumisohjeet Hakulomake Keudan toteutussuunnitelma

Kysy lisää!

Lehtola Anu-Riikka

Koulutusjohtaja

+358 504 419 911

anu-riikka.lehtola@keuda.fi

Tuusula, Kirkkotie 31

Hiltunen Marika

Opettaja

+358 504 419 917

marika.hiltunen@keuda.fi

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

hakeutumispalvelut@keuda.fi

Toimipiste

Kirkkotie 31, Tuusula

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla