Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Yksinyrittäjäakatemia

Ammattitutkinnot

Yksinyrittäjäakatemia

Yritystoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen | Yritystoiminnan kehittäminen | Yritysneuvonta

Lisää suosikkeihin
Ammattitutkinnot

Yksinyrittäjäakatemia

Digitaalisuutta ja verkostoitumista yrittäjille

Uudenmaan Yrittäjien ja Keudan toteuttamassa Yksinyrittäjäakatemiassa pääset yrittäjänä kehittämään liiketoimintaasi digitaalisesti, muiden yrittäjien kanssa samalla verkostoituen. Tavoitteenamme on tarjota sinulle uusia ja innovatiivisia työkaluja, jotta yritystoimintasi kehittyy haluttuun suuntaan.

Koulutuksen lähipäivinä kehität yrityksesi palveluja ja/tai tuotteita, lisäksi työskentelet niiden välillä itsenäisesti. Koko opintojen ajan tukenasi on yksinyrittäjäakatemiaverkosto. Järjestämme myös sinun tarpeisiisi sopivia ohjaus- ja mentorointitapaamisia. Koulutuksen lähipäiviin on mahdollista osallistua myös etänä Teamsin välityksellä.

Opiskelu Yksinyrittäjäakatemiassa on tutkintotavoitteista. Opiskelijana voit suorittaa joko yrittäjyyden ammattitutkinnon kokonaisuudessaan tai vain itseäsi kiinnostavan tutkinnon osan, kuten verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen tai yrityskaupan suunnittelu ja toteuttaminen. Koulutuksen aikana sinun on mahdollista suorittaa myös muita ammatillista osaamista kehittäviä opintoja.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos toimit yksinyrittäjänä. Sinulla tulee olla toiminnassa oleva yritys ja Y-tunnus. Koulutus edellyttää siis työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Koulutus sisältää lähiopetusta Keudan Sibeliuksenväylän toimipisteessä Järvenpäässä sekä verkko-opetusta ja etätehtäviä. Sinulle räätälöidään tarpeitasi vastaava opintokokonaisuus. Koulutuksen lähipäiviin on myös mahdollista osallistua etänä (Microsoft Teams). Opintojen aloitus sovitaan henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Maksaako tämä koulutus?

Koulutusohjelman osallistumismaksu on 450 euroa.

Tarvitset opinnoissa oman kannettavaa tietokoneen tai älypuhelimen.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Muista täyttää yrityksesi tiedot hakulomakkeeseen.

Kysy lisää!

Koivisto Virpi

Opettaja

+358 401 745 491

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Moisiola Kari

Opettaja

+358 504 093 805

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358 401 744 434

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla